Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, akit elrettent, ha a kiszemelt lánynak sok fiú barátja van, akikkel rendszeresen találkozik?
Nem tolerálható egy barátság?
Engem amúgy nem zavarna, ha megölelné valaki a barátomat. Az ölelés nem egyenlő a szexszel :)
Minek 'tartod' ezt a sok fiubaratot?
A legtobb ferfit zavarja, ugyanis ez sok mindenre utal /sok fiubaratja a csinos lanyoknak van, a sok fiubarat kozul pedig szamos nem baratsagbol pajtizik csinos lanyokkal, ez tobbnyire a csinos lanyoknak is nyilvanvalo, ezert ha megis 'megtartja' baratnak, ez eros kerdojelet rak a megbizhatosag tulajdonsaga moge, ugyanis semmi nem garantalja hogy a legfrissebb fiubarat nem tudja becserkeszni/
na jó, a kockaság az más életforma, más szociális hálóval:) Én valódi életet élő fiatalemberekről beszéltem, akik a szabadidejüket odakint társaságban töltik.
volt egy kocka barátnőm, (ezért is lett vége, mert én meg nem vagyok az) szoval ja igazat szólsz, a mmokban 2 perc aatt "barátod" lesz a másik, de én "régivágású" személyes témákra gondolok, amikor barátságról van szó.
Én átlagos lány vagyok és úgy vannak fiú barátaim :D
Ha akartunk volna már rég összejöttünk volna valamelyikkel.
Amúgy igen én is szeretném ha lennének lány barátai a pasimnak mert akkor tényleg emberként tud kezelni nem csak prédaként minden lányt :)
És hogy minek tartom őket? Mi az, hogy minek? Azért, amiért a barátnőimet is. Ők is ugyanolyanok, csak más van a lábuk között.:)
"Ha akartunk volna már rég összejöttünk volna valamelyikkel. "
pontosan erről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!