Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, akit elrettent, ha a kiszemelt lánynak sok fiú barátja van, akikkel rendszeresen találkozik?
Én a fentebb leírtakkal részben értek csak egyet.
Bár az tény,hogy egy csaj sem örülne annak,ha pl a barátja sok lánnyal lógna együtt barátkozás céljából...
Felmerülne sokakban a kérdés,nem e csalhatja meg a párja,mert a lehetőség mégis ott lenne rá.
Másik dolog az,hogy sok lánynak azért is vannak fiú barátai is,mert sokszor a nők egymást sem bírják elviselni.Sok a konfliktus a nők között.
Melóhelyemen is így van ez,látom...
Ketten mondták is már nekem,hogy jobban szeretnek velem egy műszakban lenni,mint női kollégáikkal.
Nem tudom hányadik válaszoló az előző oldalról... attól még, hogy elsősorban kockák vagyunk, ugyanúgy élünk a való világban is. A szabadidőm eltöltéséről beszéltem. Ugyanúgy a való világban dolgozunk, tanulunk, sőt bulizni is ugyanazokra a helyekre járunk mint a többi ember. Csak amíg más leül a tv elé vagy elmegy sportolni, addig mi játszunk. És miről beszélsz másokkal első körben, amíg nem ismered jobban? A hobbidról meg a munkádról, de utóbbi nem feltétlen annyira jó. Szóval velük jösz ki jobban, akivel ugyanaz érdekel. És nem olyan "barátokról" beszéltem, aki egy mmo-ban 2 perc után a barátom, a barátaimat én is személyesen pl egyetemen ismertem meg (van pár akit online, de velük is személyes kapcsolatban vagyok), csak más volt az indító közös pont meg a közös program egy része. Ettől nem leszünk más emberek...
Egyébként ez meg baromság, hogy azért mert vannak valakinek ellentétes nemű barátai ott a lehetőség megcsalni. Anélkül is ott van, ennek a világon semmi jelentősége, ehhez nem kell olyan barát. Ilyenen csak az aggódik, akinek egyáltalán nincs semmi önbizalma és mindenben a problémát keresi... Nem jössz össze olyan lánnyal, aki jól néz ki, mert ha nem elég ronda, akkor van lehetősége megcsalni? Ez ugyanaz.
Nem hulyeseg, a legtobb ferfi azzal a novel tervez hosdzutavuan, aki szerinte a leggatlasosabb Nem azert, mert szimplan felrekeflhet, hanem azert, mert arra is esely van, hogy esetleg mas gyereket neveli fel. /kar h errol nincs, es nem is lehet hiteles statisztikat kesziteni, szerinten baromisokan meglepodnenek:-) :-)
Okkal forog sok hapsi egy no korul. Ezt a te fiubarataid is tudjak:-) Probald mar ki, hogy szexet ajanlasz az egyiknek, aki egyedulallo. Allatira meglepne, ha azt mondana, hogy a nem, mert baratok vagyunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!