Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan fiú, akit elrettent,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú, akit elrettent, ha a kiszemelt lánynak sok fiú barátja van, akikkel rendszeresen találkozik?

Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 22:41
1 2
 11/15 MolotovPunk ***** válasza:

Én a fentebb leírtakkal részben értek csak egyet.

Bár az tény,hogy egy csaj sem örülne annak,ha pl a barátja sok lánnyal lógna együtt barátkozás céljából...

Felmerülne sokakban a kérdés,nem e csalhatja meg a párja,mert a lehetőség mégis ott lenne rá.

Másik dolog az,hogy sok lánynak azért is vannak fiú barátai is,mert sokszor a nők egymást sem bírják elviselni.Sok a konfliktus a nők között.

Melóhelyemen is így van ez,látom...

Ketten mondták is már nekem,hogy jobban szeretnek velem egy műszakban lenni,mint női kollégáikkal.

2015. jún. 4. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom hányadik válaszoló az előző oldalról... attól még, hogy elsősorban kockák vagyunk, ugyanúgy élünk a való világban is. A szabadidőm eltöltéséről beszéltem. Ugyanúgy a való világban dolgozunk, tanulunk, sőt bulizni is ugyanazokra a helyekre járunk mint a többi ember. Csak amíg más leül a tv elé vagy elmegy sportolni, addig mi játszunk. És miről beszélsz másokkal első körben, amíg nem ismered jobban? A hobbidról meg a munkádról, de utóbbi nem feltétlen annyira jó. Szóval velük jösz ki jobban, akivel ugyanaz érdekel. És nem olyan "barátokról" beszéltem, aki egy mmo-ban 2 perc után a barátom, a barátaimat én is személyesen pl egyetemen ismertem meg (van pár akit online, de velük is személyes kapcsolatban vagyok), csak más volt az indító közös pont meg a közös program egy része. Ettől nem leszünk más emberek...

Egyébként ez meg baromság, hogy azért mert vannak valakinek ellentétes nemű barátai ott a lehetőség megcsalni. Anélkül is ott van, ennek a világon semmi jelentősége, ehhez nem kell olyan barát. Ilyenen csak az aggódik, akinek egyáltalán nincs semmi önbizalma és mindenben a problémát keresi... Nem jössz össze olyan lánnyal, aki jól néz ki, mert ha nem elég ronda, akkor van lehetősége megcsalni? Ez ugyanaz.

2015. jún. 5. 19:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem hulyeseg, a legtobb ferfi azzal a novel tervez hosdzutavuan, aki szerinte a leggatlasosabb Nem azert, mert szimplan felrekeflhet, hanem azert, mert arra is esely van, hogy esetleg mas gyereket neveli fel. /kar h errol nincs, es nem is lehet hiteles statisztikat kesziteni, szerinten baromisokan meglepodnenek:-) :-)

Okkal forog sok hapsi egy no korul. Ezt a te fiubarataid is tudjak:-) Probald mar ki, hogy szexet ajanlasz az egyiknek, aki egyedulallo. Allatira meglepne, ha azt mondana, hogy a nem, mert baratok vagyunk :-)

2015. jún. 5. 22:48
 14/15 anonim ***** válasza:
De ehhez nem kell, hogy a barátom legyen. Engem állatira meglepne, ha szexet ajánlanék egy szórakozóhelyen egy átlagos pasinak, és elutasítana, mert nem ismerjük egymást.
2015. jún. 6. 18:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Ugye? Ismernem sem kéne senkit ahhoz, hogy megcsaljak valakit. Ismeretlenekkel is meg lehet csalni, sőt... Egy barátságot nem sokan kockáztatnának.
2015. jún. 6. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!