Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy csak azért szemezel rendszeresen egy nővel, mert imponál, hogy láthatólag bejössz neki?
Figyelt kérdés
Tudom,gyermeteg kérdés,és általában le lehet szűrni,ha valakinek bejössz. De jelen esetben nem tudom mit gondoljak.2015. okt. 21. 00:06
2/4 A kérdező kommentje:
1, ettől tartok én is.:D. Ez esetben jó bolondot csinálok magamból.
2015. okt. 21. 00:11
3/4 anonim válasza:
Azért ne vedd készpénznek! Lehet, hogy bátortalan!
4/4 anonim válasza:
Bolondot semmiképp sem csinálsz magadból, ne görcsölj ennyire rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!