Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időre van szükségem de oboázz meg rendszeresen?
A kiszemelt srác kijelenteete hogy a volt barátnőjét még nem heverte ki. Vagyis kizárt h szerelmes legyen belém. De barátság extrákkal kapcsolatban benne van. Vagyis h verjem ki neki és cserébe ő is kényeztet. A szex pedig később.
Szerintetek elfogadjam az ajánlatot hátha lesz belőle komoly kapcsolat vagy felejtsem el? Miért mondta azt h szeretkezni okés, de kapcsolat nem? Amúgy egy nyuszi srácnak tünt egészen idàig
Nekem is van ötletem de kiváncsi vagyok a ti vélemênyetekre is
19L
Valószínűleg ő most csak szórakozni akar. A csak szex jellegű kapcsolattal vigyázni kell, ha te többre vágysz és gyengéd érzelmeket táplálsz iránta, veszélyes lehet, mivel nincsenek kötöttségek, simán lehet, hogy mással is összejár majd szexelni.
Én nem mennék bele ilyesmibe, csak akkor, ha nekem is eleve ez lenne a szándékom. Ha a kiszemeltedet alapvetően párkapcsolatra szemelted ki, akkor én azt tanácsolom, hogy ne menj ebbe bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!