Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják, hogy a nőknek csak a pénz?
5 nőismerősömből csak egyről köztudott, hogy közrejátszottak az anyagiak a dologban, amikor párt keresett.
Én jóval többet keresek, mint a párom. Nincs se lakása, se autója, csak egy használt biciklije. Albérletben élünk, keresetarányosan osszuk el a költségeket, és gyakran én veszek neki ruhákat, mert neki a saját keresetéből már nem jutna rá, nekem viszont bőven.
Most akkor hogy is van ez? Mégse a pénzre mennek a nők?
# 20: De, látok. De mindenkinek van lehetősége tanulni, hogy ne kelljen közmunkásként, vagy gyárban dolgozni. A párom pl. 300 ezret keres, műszaki felsőfokú végzettséggel. Ez a szakmájában elég alapnak számít, ha váltana, akkor ennél csak többet tudna keresni. Ennyit számít a végzettség...
Én humán diplomás vagyok, a munkáltatóm szabadkozott, hogy "csak" 200 ezres fizetést tud adni, ami szerinte nagyon kevés a végzettségemhez, tapasztalatomhoz. Nem jönnék ki belőle, úgyhogy még dolgozom mellette mást is.
Azt értsd meg, hogy mindenki azt várja el, amit maga is fel tud mutatni. Ha közmunkás lennék, valószínűleg beérném egy másik közmunkással. De nem vagyok az, tanultam, megdolgoztam azért, hogy ne százezret keressek, és ezért hasonló hozzáállású férfival érzem jól magam. Nem hiszem, hogy szégyellni kellene magam ezért...
Azért valahol meg lehet érteni ha nem rajong valaki az őskomcsi munka-alvás-munka-alvás minden másra nem jut idő dologért.
azért elég szomorú hogy Te a minden más alatt a tévét értd csak.
De akkor most ugyanolyan fos mindkettő altrnatíva. Amit te mondasz az sem jobb semmivel - ismerek ilyn 16 órában rohangászó jól keresőt - kb. van 2 hét szabadsága mikor picit élvzheti aztán gyerünk vissza robotolni.
ezeknek a nője meg a gyerekei élnek jól abból amit ő keres.
Frenzo senki nem irt olyat, hogy aki szegény az értéktelen, miért forgatod ki az elözö válaszoló írásait? Úgy csináltok, mintha csak jól kereső nők lennének a világon. Hasonló hasonlót vonz, ez van. Miért is várod el attól a több mint 200 ezret kereső lánytól, hogy példának okáért egy közmunkással járjon? Lehet durván hangzik, és tényleg nem bunkóság, de lássuk be nincsenek egy szinten. Ha már dolgozik, és ennyit keres biztos szeretné élvezni ennek gyümölcsét, tehát utazni eljárni ide-oda. Ehhez nyilván olyan valaki kell aki ebben partner. Nem tudom mi ebben a megbotránkoztató.
És most ne gyere nekem azzal hogy mivan ha fordítva van a felállás. Mert igen az is gusztustalan számomra mikor egy nő 1 ft-ot nem képes beletenni egy adott programba, és direkt azért keres ilyen férfiakat, hogy finanszírozva legyen az élete....de most nem erről volt szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!