Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják, hogy a nőknek csak a pénz?

Figyelt kérdés

5 nőismerősömből csak egyről köztudott, hogy közrejátszottak az anyagiak a dologban, amikor párt keresett.

Én jóval többet keresek, mint a párom. Nincs se lakása, se autója, csak egy használt biciklije. Albérletben élünk, keresetarányosan osszuk el a költségeket, és gyakran én veszek neki ruhákat, mert neki a saját keresetéből már nem jutna rá, nekem viszont bőven.

Most akkor hogy is van ez? Mégse a pénzre mennek a nők?

2015. nov. 8. 11:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%

A páromnak van több ingatlana, autója és egy vállalkozása. 10 évvel idősebb nálam. Sokan gondolják, hogy ezért vagyok vele, de én nem szoktam ezzel foglalkozni. 7 éve ismerem és 2 éve vagyunk együtt. Ha ezért lennék vele, akkor 7 éve lennénk együtt, nem kellett volna évekig küzdenie a kegyeimért. :)

A saját munkám mellett aktívan dolgozom az ő cégének is, ami hozott már az elmúlt 2 évben egy pár milliót az asztalra, úgyhogy általánosságban nem érdekelnek a rossz nyelvek.

Sosem tagadtam, hogy "beleültem a jóba" és sosem kezdek magyarázkodni, hogy de bezzeg én mennyit dolgozok abban a vállalkozásban azért, hogy előrefelé haladjon a közös életünk. Mindenki azt gondol, amit akar, én meg csak mosolygok a rossz nyelveken. Csinálják utánam/utánunk és kívánom hogy éljen mindenki hasonlóan boldog párkapcsolatban, mint amilyenben mi! :)

2015. nov. 8. 11:52
 12/28 anonim ***** válasza:
13%
"keresetarányosan osztjuk el", gondolom így akartad írni. tudod ha 1 ember mondja vélemény ha százezrek akkor tény! annyit lehet módosítani a a kérdésben, hogy a "csak" szót vegyük ki belőle, mert nem csak a pénzt kell, de a pénz az bizony kell!
2015. nov. 8. 11:55
 13/28 anonim ***** válasza:
18%

Lássuk mikre mennek ezek közül...

A listából legalább 1-ben KIVÁLÓ minősítést kell elérj nála.

1.Pénz

2.Alkat

3.Arc

4.személyiség

5.farock

2015. nov. 8. 12:03
 14/28 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer ismerkedtem egy pasival, aki 70-80 ezret keresett, és arra nem volt pénze, hogy a randira eljöjjön (városon belül, tehát nem több száz km-re kellett volna utaznia). Meg is mondta, hogy csak a környékén tudunk találkozni. Vele bármilyen közös program elképzelhetetlen lett volna, hacsak nem én hívom meg. Számomra döbbenetes volt, hogy egy jól képzett férfiról volt szó, aki bármikor kereshetett volna többet, de belekényelmesedett a helyzetébe, és esze ágában nem volt ezen változtatni. 5-6 éve végzett kulimunkát (mélyen a végzettségén alul). Úgy, hogy olyan tudása, képzettsége volt, amivel bármikor tudott volna plusz jövedelemre is szert tenni, akár a főállása mellett. De nem tette.

Na ennél a férfinál igenis számított az elutasításban az anyagi helyzete, eszem ágában nem volt összejönni vele. A hozzáállása nem tetszett, az, hogy esze ágában sincs javítani az anyagi helyzetén, pedig megtehetné, és a leendő partnerétől várta, hogy alkalmazkodjon a szerény anyagi helyzetéhez: mondjon le minden közös programról, és mindig a férfinál, vagy a közelében találkozzanak, hogy neki ne kelljen utaznia. Szerintem ezt minden épeszű nő elutasítaná. És ez a pasi nyilván abban a tudatban él, hogy a nők anyagiasak...

2015. nov. 8. 12:08
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
gykn minden nő szép okos és nem érdekli a pénz! meséljetek még!!!.........
2015. nov. 8. 12:10
 16/28 anonim ***** válasza:
83%

# 13: Én ezzel nem is vitatkozom.

Egy dologban kell kiválónak lenni: a személyiségben. A többiben pedig egy (számomra) elfogadható szintet megütni.

És ez miért gond? Olyannal kéne lennem, akivel nem passzolunk össze, nem vonz, el kell tartanom, rossz a szex, vagy esetleg megengeditek, hogy a személyes értékrendem szerint megválasszam, hogy kivel szeretném leélni az életem? (És ennek természetesen kölcsönösnek kell lennie.)

2015. nov. 8. 12:10
 17/28 anonim ***** válasza:
25%

", akár a főállása mellett"

Ezt hogy gondoltad el? Könnyű más farkával a csalánt verni úgy látom! Vagyis a napi 8 óra robot után menjen még másik 8 órára. Had szenvedjen még többet!

"minden férfi mögött áll egy nő... aki foyamatosan böködi és szurkálja..."

2015. nov. 8. 12:11
 18/28 anonim ***** válasza:
78%

# 15: Fogd már fel, hogy senki nem mondta, hogy egyáltalán nem érdekli a nőket a pénz. De nem olyan mértékben, ahogy ezt nekünk tulajdonítják.

Ha 50 ezret keresel, akkor tényleg esélytelen vagy, de gondolj már bele: milyen párkapcsolatra van így lehetőséged? A nő hívjon meg? Tartson el? Vagy mégis hogy képzeled? Ebből a szempontból igenis számít a pénz. Nem lennék olyannal, aki nálam kevesebbet keres, ez van.

De nem igénylek többet sem. A párom albérletben él, nincs autója, "csak" egy normális munkája, fizetése, amiből egy átlagos életszínvonalon meg lehet élni és jut közös programokra is (fele-fele alapon, mert vagy megosztozunk a költségeken, vagy egyszer ő hív meg, máskor meg én őt). Nekem ennyi kell anyagiakban, de ezt elvárom! Szóval számít a pénz, igen. De nem "csak" a pénz, és nem az, hogy a férfi gazdag legyen.

2015. nov. 8. 12:14
 19/28 anonim ***** válasza:
87%
# 17: Én is dolgozom a főállásom mellett napi pár órát. Egyébként az illető férfi nyelvtanári végzettséggel rendelkezett, tehát napi 1-2 órás pluszmunkával megkereshetett volna annyit, amit 8 órás munkával a főállásában. De esze ágában nem volt, csak panaszkodott, hogy milyen pocsékul keres. Váltani nem akart (inkább végzett diplomásként kulimunkát, éhbérért), mellékesért dolgozni nem akart. Ez a mentalitás az, amivel én nem tudok azonosulni.
2015. nov. 8. 12:21
 20/28 anonim ***** válasza:
7%
18 ohh mert magyarba mindenkinek a havi fizetése 300 e ft! szerinted mennyi ember van közmunkán? meg havi 100 e ft ért valami gyárban 3 műszakban? te vak vagy nem látsz?.....
2015. nov. 8. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!