Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják, hogy a nőknek csak a pénz?
5 nőismerősömből csak egyről köztudott, hogy közrejátszottak az anyagiak a dologban, amikor párt keresett.
Én jóval többet keresek, mint a párom. Nincs se lakása, se autója, csak egy használt biciklije. Albérletben élünk, keresetarányosan osszuk el a költségeket, és gyakran én veszek neki ruhákat, mert neki a saját keresetéből már nem jutna rá, nekem viszont bőven.
Most akkor hogy is van ez? Mégse a pénzre mennek a nők?
Ezt csak azok a pasik gondolják, akiket sokszor utasítottak vissza, és valamilyen indokot kell gyártaniuk maguknak. Semmit nem fogadnak el, ami nem illik a világképükbe. Ha te mást tapasztalsz, akkor hazudsz.
Nekem is van olyan barátnőm, aki mindig pénzes pasikkal jön össze. Egy. De az összes többinél semmi jelentősége nem volt az anyagiaknak, vagy éppen csak annyi, hogy legyen a férfinak munkája, jövedelme. Például van olyan férfi ismerősöm, akinek volt saját lakása (a szülői házra ráépítve, így önmagában értékesíthetetlen), de a nőnek fontos volt, hogy a saját családja közelében éljenek, ezért ott építkeztek, a férfi lakása pedig azóta is üresen áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!