Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi nem válogathat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi nem válogathat a nők között?

Figyelt kérdés
Mostanában sok ilyen látok az oldalon, mikor írják, hogy manapság a férfiak nem válogathatnak és érjék be ami jut nekik. Most miért ne válogathat bárki? Mind a nők mind a férfiak ugyanolyan emberek és se a férfinak se a nőnek nem tetszhet mindenki. Most, ha így lenne, ahogy írják egyesek nem születnének boldog párkapcsolatok. Azt senki se tudja leírni pontosan, hogy miért gondolják így. Elhiszem, hogy nehéz a párkeresés, de feladni az álmokat és nem küzdeni tovább a boldog életért gyenge dolog.
2015. nov. 6. 16:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
A mai közízlést elnézve nekem nagyon nem kéne jóképűnek nevezett pasi. Páwa óvodások. Azt hinné az ember, hogy melegek...
2015. nov. 6. 17:09
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Márpedig én válogatok. Olyan lánnyal soha nem jönnék össze, akihez nem vonzódom. Volt már több csaj is aki össze akart jönni ,de elutasítottam őket mert nem jöttek be nekem. Úgy gondolom, jobb ha fölöslegesen nem kínozzuk egymást, nem raboljuk egymás idejét , mert annak úgy semmi értelme. Meg amúgy sem vagyok kapcsolatfüggő, csak azért, h legyen párom, nem fogok összejönni akárkivel. Egyébként teljesen megértem azokat a nőket akik válogatnak, hisz ez a normális, hogy mindenki olyan párt választ, aki neki tetszik, és szánom a férfitársaim azon részét akik olyan igénytelenek, h már akárkivel összejönnek csak azért, h dugjanak egyet, és miattuk egy csomó nő már egy kalap alá veszi a férfiakat és úgy beszélnek rólunk mintha mind ilyen igénytelen szarjankók lennénk, akik minden p_ncit megraknának.
2015. nov. 6. 17:13
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

8: Magabiztosság, tökösség, önbizalom, jó duma, kezdeményezőkészség, dominancia.

Ezekről miért nem ejtettél szót?

2015. nov. 6. 17:14
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
szerintem válogathatnak és válogatnak is. legfeljebb van egy-két szerencsétlenebb, aki nem válogathat, és mivel mindenki magából indul ki, azt hiszi, mindenki az ő szintjén van.
2015. nov. 6. 17:40
 15/20 A kérdező kommentje:
#12 Kezet foghatnánk mert tök ugyanúgy gondolkozok, mint te. :D Engem ezért többször leszóltak, mert úgymond válogatok mikor ez a normális párkeresés forma. Nem tudnék bárkivel lefeküdni és nagyot nézek mikor azt hallom, hogy egy átlag férfi bárkit megdugna aki mozog. :D
2015. nov. 6. 17:40
 16/20 anonim ***** válasza:

Válogathatnék ha lenni miből válogatni.

De mivel örülök ha van olyan csaj aki szóba áll velem ezért lejjebb adom az igényeket.

2015. nov. 6. 18:21
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem kell lejjebb adni, mert nem leszel boldog, csak türelmesen kell keresni. Emiatt nem hinném, hogy valaki egyedül élte volna le az életét.
2015. nov. 6. 18:34
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
Mindenkinek joga van válogatni, soha senki nem tiltotta meg:) Miért ne tehetné? Ez miért kérdés?
2015. nov. 6. 19:39
 19/20 anonim ***** válasza:
64%
A szívtipró külsővel áldott férfiak válogathatnak. A többi férfira selejtként tekintenek a nők.
2015. nov. 6. 19:52
 20/20 anonim ***** válasza:

19

Ez ízlés kérdése. Van olyan nő akinek az általad megnevezett szívtiprónak titulált férfi nem tetszik, akit viszont te selejtnek nevezel, igen. Brad Pittre is sok nő azt mondja ilyen olyan jó pasi, hát szerintem rohadtul nem az. Nem tetszik. Ezért mondom, hogy ízlés kérdése, és mindenkinek más jön be.

2015. nov. 6. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!