Egy huszonéves férfi, milyen ruhamárkák közül válogathat, ha egyszerű, jó minőségű ruhákat keres?
Figyelt kérdés
Egyszerű, kényelmes, tartós. Az ára lehet picivel drágább, mint az átlag, de azért ne legyen irreális. Sorolnátok nekem ilyen márkákat? Mustang Jeans-ről vélemények?2012. szept. 1. 12:33
1/7 anonim válasza:
Őszintén gőzöm nincs a márkákról. Felénk az a szokás hogy elmegyünk vásárolni, plázákba, kínaiba, ide-oda, és ami megtetszik megvesszük. A márka meg teljesen lényegtelen.
2/7 anonim válasza:
Attól függ mennyit szánsz rá és milyen a stílusod.
3/7 anonim válasza:
Párom minőségi sportruházatból szokott válogatni. Jack Wolfskin, Columbia, McKinley...stb.
Csak menj be egy Intersportba vagy Sport Experts-be, néha Decathlonban, elvétve Hervisben is vásárol.
De hát ez a stílusodtól függ, ő sportosan öltözködik.
4/7 anonim válasza:
A Mustang nem rossz szerintem.
De attól is függ elegánsabban vagy inkább sportosabban öltözködnél?
Pl. a Griff üzletekben nagyon jó ruhákat lehet kapni és a minőségük biztos jó.
5/7 A kérdező kommentje:
Inkább sportosan.
2012. szept. 7. 14:43
6/7 A kérdező kommentje:
Sportosan..de nem úgy sportosan. Tehát Nike, Adidas, Puma..nem ilyen sportosan. Lehet a sportos nem is jó szó..Egyszerűen kényelmesen, egyszerű ruhadarabok.
2012. szept. 7. 14:44
7/7 anonim válasza:
Gondolom akkor nem jöhet szóba utcára edzőcipő+tréningruha :) nem is baj!
Pl. a pólóingek vagy egyszerűbb galléros pólók, pl. Lacoste, na az mindenhez megy, igaz drágább, mint az átlag, de szerintem minőségre nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!