Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől ronda számotokra egy férfi? Milyen egy ronda pasi?
Legtöbb csajnál a "nem tökéletes" az már ronda.
Rondának számítasz, ha
- kövér vagy
- nem hasonítasz egy híres emberre sem
- egy béna animeszereplő homicsávóra sem
- nem vagy gazdag sem
- gyurma vagy
- bajszos vagy
- "a te arcod csak anyádnak tetszik"
- hasonlítasz Zámbó Árpira
- nem szabályos fogsor
- nagy orr
- amorf koponya
- szemüveg, de nem vagy hipster, liberális vagy gazdag
- csöves szakáll
- ehúzott "béka-száj"
- kis szemek
- nics nagy állad
- "feketet szemek" (kivéve cigók)
- betörik a tükör ha belenézel
- az orángután visszaadja a banánt
- többször is szerepeltél már a "szörnyek köztünk élnek" című dokumentumfilmben
- a rémcírkusz többször is nagy pénzeket ajánlott fel érted
- apád el akart cserélni egy rekesz sörre és egy eredei FRADI mezre
- anyád el akart cserélni egy kedvezményes klubkártyára...
Ronda emberek vannak, ténylegesen nagy aránytalanságokkal. Aki rondának tartja magát, azok nagy része ténylegesen nem ronda, esetleg előnytelen külsejű, amin nagy részben tud változtatni.
Ha az eddigi randipartnereimet nézem, náluk az edzettség meg a haj volt a sarkalatos pont. Vagy elhízottak voltak, vagy nagyon vékonyak és véznák. A lányok nagy része, ahogy én is, érzékeny arra, ha a párja vékonyabb nála, így ez lehet még egy kizáró tényező.
Illetve a babaarc, amin megfelelő hajjal, öltözködéssel lehet változtatni... nekem nem jönnek be az ilyen srácok, de lehet másnak igen.
De arra is "érzékenyk" hogy a csávó ne legyen 3 dekánál jobban elhízva, mert akkor "úristen itt az Ártány"
Ha igénytelen. Ide tartozik, hogy elhízott, koszos, büdös, úgy öltözik, mint akire vasvillával dobálták rá a ruhákat, előnytelen a frizurája/szőrzete.
Nagyon kevés az a tényleg ronda ember, akiknek taszító az arcszerkezete, a legtöbb magát rondának gondoló srác átlagos, a stílusérzék teljes hiányával.
"De arra is "érzékenyek" hogy a csávó ne legyen 3 dekánál jobban elhízva"
Hát azt nem tudom, én a saját preferenciáimat írtam le. Másrészt a pluszkilók mindenkinek máshogy állnak. Van, akin van, és egyértelműen háj a egész, babaarccal valahogy az összkép lesz nagyon gyerekes, más kérdés, hogy úgy is öltözött, és beszélt, úgyhogy ez már csak szög volt a koporsóban. És van, akin nem zavart, mondjuk nem értettem miért nem vett olyan gatyát, ami nem lóg rajta, mert emiatt háromszor nagyobbnak tűnt (külsőleg még így is bejött volna).
Magasságtól és alkattól függ, valakin a 100 kiló se zavar.
Amúgy most preferenciákról van szó, nem arról, hogy ki kinek ad esélyt...
Kezdjek el én is hisztizni, hogy én miért nem jövök be minden pasinak?
Kifejezetten ronda fiút/férfit nagyon ritkán látok, pedig szeretem nézni az emberek vonásait.
Amitől ronda:ápolatlanság, rohadó fogak, zsíros haj.
Ronda pasi noi szemmel:
Csak egy ladaja suzukija van bmw audi helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!