Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől ronda számotokra egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől ronda számotokra egy férfi? Milyen egy ronda pasi?

Figyelt kérdés
Én még nem láttam ronda pasit, szerintem nincs olyan hogy ronda férfit. Mindenkibe meg lehet találni szépet.
2015. nov. 4. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Hát bennem aztán egy deka szépség sincsen, minden lány szerint rettenetesen ocsmány vagyok.
2015. nov. 4. 15:57
 12/14 anonim ***** válasza:
A legfontosabb: Egy férfi rondaságának a mértéke, minden egyes hiányzó centiméterrel exponenciálisan nő. A kinézet csak másodlagos, mondjuk arcra én is ritkán látok tipikusan ronda pasit. Szóval nem meglepő, hogy ha egy csaj végignéz egy férfin, akkor vizuális módon fél másodperc alatt megállapítja, hogy vonzó-e számára vagy sem. Az alacsony pasiknak ezért pokoli nehéz ismerkedni, mert emiatt esélyük sincs a továbbiakban.
2015. nov. 4. 18:03
 13/14 anonim ***** válasza:
"En még nem láttam ronda pasit" :D küldjek magamról képet?:D 25f
2015. nov. 5. 02:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Akik azt írták válaszba,hogy rondák, nem küldenének nekem egy képet,hogy nőjjön az önbizalmam? :D
2015. nov. 7. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!