Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak, egy nő mennyire legyen nehezen megkapható?
Szeretitek,ha kell érte harcolni? Csajok,ti mennyire adjátok magatokat könnyen? Játszátok a jégkirálynőt?
Kort és nemet is irjátok le legyszi.
Csaj vagyok. En szepen fokozatosan adtam meg magam a baratomnak. Ez azt jelenti,hogy 15 evesen megismertem es 17 eves voltam mikor eloszor lefekudtunk. Nem jatszottam a jegkiralynot,csak tudni akartam biztosan o-e az igazi :) Jol dontottunk es egyaltalan nem bantuk meg,hogy vartunk. Azota is egyutt vagyunk.
18/L
Egy no annyira Legyen nehezen megkaphato amennyire az adott ferfi hajlando kuzdeni erte!
Nem szeretek harcolni, és nem szeretem ha egy nő szinészkedik. Ha közli, hogy nem tetszek, akkor azt kénytelen vagyok komolyan venni. Mert ha lutrizok, hogy lehet csak kelleti magát, és tévedek, akkor a drága időt pazaroltam csak.
Egy nőt nem megszerezni kell, hanem megismerni ha megengedi.
#1 Nálatok a kor miatt a 2 év nem gáz,örülj,hogy találtál egy ilyen srácot,aki kivárta.
Amúgy respect érte;)
Semmiféle játszmázást nem bírok, ha színészkedést akarok látni,akkor filmet nézek.
Harcolni? Nem össze tévesztendő a normális udvarlással,nem vagyok katona.
Hónapokat akar várni?
Ok.
Indokolja meg miért,ennyi.
Nem, nem szeretek érte harcolni.
Ha ugyanis azt várja el, hogy harcoljak, az szimbolikusan azt jelenti, hogy ő beül a királyi székbe, és várja, hogy vért izzadva teperjek érte.
Ez pedig szerintem igazságtalanság. Ha harc, akkor mindkét fél harcoljon egymásért, ne csak az egyik.
De magam részéről inkább azt szeretem, ha a lány teljesen spontán, és sodródik az árral velem együtt. Ha randizunk, randizunk, ha szexelünk, szexelünk, amihez kedvünk van. Nem kellenek szabályok. Fölöslegesek.
Én az őszinteségben hiszek, nem a maszkokban és a színjátszásban.
Egy jó hangulatú 1. randi után normális a csók, a 3.-on meg már a szex is. Legalábbis én 25 éves kor felett ezt tartom normálisnak.
30/F
Amúgy a kedvesemmel egy buliban ismerkedtünk meg és egyből ágyba bújtunk, azóta együtt élünk és 2,5 éve tart a szerelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!