Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak, egy nő mennyire legyen nehezen megkapható?
Szeretitek,ha kell érte harcolni? Csajok,ti mennyire adjátok magatokat könnyen? Játszátok a jégkirálynőt?
Kort és nemet is irjátok le legyszi.
Én szeretem, ha egy férfi "harcol" értem, de ez nem azt jelenti, hogy én állok egy helyben és várom, hogy küzdjön, hanem adok biztatást (nem is keveset). Annyi "küzdelmet" várok el a férfi részéről, hogy ne érezzem úgy, hogy egy vagyok neki a sok közül, csapja le a magas labdáimat, jelezze ő is az érdeklődését felém. Ez pont elég. A kölcsönösségben hiszek.
P.s.: Sajnos manapság egy csomó férfi úgy gondolja, hogy a nőnek kell érte küzdeni, ők csak állnak egy helyben, és a szájukba repül a sültgalamb. Na ez számomra rettenetesen kiábrándító! Ha a kisujját sem képes megmozdítani, akkor nem tudom férfinak tekinteni. De, ahogy írtam, azt sem várom el, hogy egyoldalúan teperjen. Arany középút...
én 1x elhívtam 1 csajt fesztiválra, mondta h nem ér rá, oké
elmentem helyette egy másik lánnyal, 2 nap múlva kikérte magának miért mertem elmenni vele lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!