Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, férfiak, egy nő mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, férfiak, egy nő mennyire legyen nehezen megkapható?

Figyelt kérdés

Szeretitek,ha kell érte harcolni? Csajok,ti mennyire adjátok magatokat könnyen? Játszátok a jégkirálynőt?

Kort és nemet is irjátok le legyszi.

2015. szept. 28. 00:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem, ha egy férfi "harcol" értem, de ez nem azt jelenti, hogy én állok egy helyben és várom, hogy küzdjön, hanem adok biztatást (nem is keveset). Annyi "küzdelmet" várok el a férfi részéről, hogy ne érezzem úgy, hogy egy vagyok neki a sok közül, csapja le a magas labdáimat, jelezze ő is az érdeklődését felém. Ez pont elég. A kölcsönösségben hiszek.

P.s.: Sajnos manapság egy csomó férfi úgy gondolja, hogy a nőnek kell érte küzdeni, ők csak állnak egy helyben, és a szájukba repül a sültgalamb. Na ez számomra rettenetesen kiábrándító! Ha a kisujját sem képes megmozdítani, akkor nem tudom férfinak tekinteni. De, ahogy írtam, azt sem várom el, hogy egyoldalúan teperjen. Arany középút...

2015. szept. 28. 11:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

én 1x elhívtam 1 csajt fesztiválra, mondta h nem ér rá, oké

elmentem helyette egy másik lánnyal, 2 nap múlva kikérte magának miért mertem elmenni vele lol

2015. okt. 1. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!