Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mitl lesz valaki kônny prda vagy nehezen megkapható?

Figyelt kérdés
szóval iegyuk fel hogy ismeretlenrol van szo meg nem beszeltetek..tegyuk fel hogy nem oltozkodik k.rvassan sem..akkor honnan gondoljatok hogy o konnyupreda??? Vagy az ellenkezoje milyen lany kelti fel a figyelmetek aki elinditja bennetek a vadasz osztont mert nehezen megkaphato.. Honnan veszitek hogy nehezen megkaphato ha pl allig beszeltetek vele,esetleg egyszersem..
2013. jan. 31. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
A viselkedésétől függöen, meg a korábbi dolgoktól is függ, hogy milyen a híre.
2013. jan. 31. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát aranyom az én koromban ez már nem teljesen így van.

Attól is függ, hogy mit akar a lány a nő, ha szimpatikus vagyok neki én is és csak szexelni akar, és az nekem is elég, akkor csak szexelünk, de ettől még nem könnyű préda mert egyáltalán nem fekszenek le akárkivel, eléggé válogatnak és 1 éjszakásnál nem a feltétlenül pénz érdekli őket hanem h tetszen nekik a pasi legyen szimpatikus.

Ha komolyat akar és szimpatikusak vagyunk egymásnak és leülünk ismerkedni beszélgetni egy tea vagy valami ital mellé, és eléggé felkeltettük egymás érdeklődését, akkor nem csak 1 alkalomról lesz szó, és van úgy h első alkalommal lefeküdtünk de együtt voltunk 1 évig.

2013. jan. 31. 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:
A könnyű prédát hamarabb lehet megdugni, a nehezen megkaphatót később.
2013. jan. 31. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!