Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton csak olyan nőket találok, akik nem képesek kommunikálni. Másoknak ez nem zavaró?

Figyelt kérdés

Mindenre egy-két szó a válasz, és csak akkor beszél ha kérdezem, mintha nem lennének önálló gondolatai. Nekem ez nagyon kevés, ha pedig szóvá teszem, megkérdezem miért ilyen, akkor felháborodik, hogy nekem ez így miért nem jó... Vajon miért -.- Se írásban, se telefonon, se élőben nem viselem el ha valaki rám utalja magát, tőlem várja hogy majd szórakoztatom. Ehhez két ember kell.

Ha chatről van szó, akkor átlagosan kb 10x annyit írok, mint a lány , akivel "beszélgetek". Mi lenne ezekkel, ha tükröt mutatnék!? Közölnék,hogy unalmas vagyok, és nem lehet velem beszélni..haha

Szóval, olyan nőt keresek, akinek be nem áll a szája, és a semmiről is órákig tud beszélni. Miért nincs ilyen? :)

2015. nov. 6. 10:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az a helyzet,hogy én többnyire pont olyan nőket ismerek akik imádják a saját hangjukat hallani.Szeretni valóak,de...egy időután menekülhetnékem támad.Izlések és pofonok.Én a bölcs embereket szeretem,akik akkor beszélnek ha tényleg mondanak is valamit,nem csak felszínes dolgokról csevegnek,az is kell néha,de nem órákon át!Érdekes módon szinte csak a fecsegős típust vonzom.Szívesen cserélnék veled!

Nem tudom te ,hogyan kommunikálsz de lehetséges,hogy szeretsz sokat beszélni,és éppen ezért tapadnak rád a "csendes" nők.Vagy az is lehet,hogy nem akarnak tőled semmit,csak rád hagyják a mondandód.Minden esetre szerintem ismerkedj más közegben,hátha találsz egy fecsegős lányt!:)

N/20

2015. nov. 6. 11:20
 12/15 A kérdező kommentje:

9# Nyilván nem olyanokkal próbálok ismerkedni akik már foglaltak.

Nem is arról van szó, hogy nem érdeklem a lányt, csak szimplán nem tud, és nem is akar többet beszélni pár szónál.

Én pl minden kis apró dolgot megjegyzek, folyamatosan mondom amit érzek,gondolok. Ebből már simán kialakulhatna egy hosszú beszélgetés, de ezt hamar megakadályozzák a szótlansággal.

Írtátok páran, hogy beszédesek vagytok. Beszélgetnétek velem is, vagy ezeket csak ilyen ösztönzésnek szántátok, hogy lássam létezik ilyen nő is? Csak mert tudom hogy létezik, de ezzel a ténnyel nem jutottam előrébb. :)

2015. nov. 6. 11:41
 13/15 A kérdező kommentje:
A fecsegős, hülyeségekről beszélő lányok nekem sem kellenek. Nem kell végletekben gondolkodni. Lehessen vele sokat beszélgetni, filózni értelmes dolgokról. Legyenek saját gondolatai, és szeresse is megosztani velem.
2015. nov. 6. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Mint ahogy a többiek is mondták, vagy nem érdekled őket komolyabban vagy pedig tényleg nagyon mellényúlsz a választásnál. Nekem, ha tetszik valaki, egész álló nap és éjszaka tudnék beszélni, és szoktam is, viszont ha nem, akkor akaratlanul is túl passzív leszek.
2015. nov. 6. 16:59
 15/15 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem bárkivel el lehet beszélgetni, csak vannak akik nehezen oldódnak fel. Egyik ismerősöm eleinte borzasztóan idegesített. Folyton csendben volt, és nem értettem miért. De aztán mellettem is normális lett egy idő után, csak több időre volt szűksége mint az átlagnak.

A másik hogy pl én neten nem annyira szeretek beszélni. (írásban) Nem hallom vagy látom a másik embert, szóval fogalmam sincs mit gondol. Engem kiakaszt. Bár a kérdésedben nem ez szerepel, de hátha segít :D

Keress tovább, majdcsak rálelsz.

2015. nov. 6. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!