Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire nézitek meg, hogy egy lányon milyen ruha van? 18/L
Attól függ, a felszínes banda-e a célcsoportod, vagy sem. Mert az nagyon nézi, a másik meg nagyon nem.
24/F
"Szeretem" az ilyen demagóg kérdéseket...
A válaszom: Én megnézem, szeretem, ha csinos, nőies, esetleg szexi.
Kedves kérdező, én mindig is nagyon alaposan megnéztem, hogy milyen akalomra milyen ruhát vesz fel egy nő, mert a hogy mondani szokták, a "stílus maga az ember".
Pl ha a barátnőm egy család eseményre egy szoros miniszoknyábn és egy csöcskilőgatós pólóban jönne el (előfordult sajnos) akkor az nagyon rosszul venné ki magát. Nem is tartott sokáig az a kapcsolatom, nagyon sok más gondom is volt azzal a csajjal.
A mostani párom szolidan, de nagyon csinosan öltözködik, és általában turkálóból vesz ruhákat. Van érzéke hozzá, és nagyon tetszik nekem. Titokban már azt tervezem, hogy most karácsonykor megkérem a kezét...
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!