Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti nézitek a lány öltözködését?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nézitek a lány öltözködését?

Figyelt kérdés

Zavaró, ha már túl egyszerű?

Mondjuk szürke, fehér, fekete, bézs színek, minta nélküli ruhák...

Mint pl:

[link]

[link]

Valamint nyáron is visszafogottabb, pl:

[link]

[link]

Ha szép arcú, átlagosan jó alakú (tehát nem kiemelkedő, de az arányai jók, és nem molett) 20 körüli lányról van szó.

Vagy baj, ha valaki ennyire unalmas?

2015. okt. 19. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Az sem érdekel,ha ócska ruhákban van,csak ápolt legyen.
2015. okt. 19. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem érdekel a ruhája, nem nő vagyok, hogy azt nézegessem, hogy minden szín passzol-e egymáshoz.

Nem a ruhája miatt lesz unalmas, hanem ha nem tud 2 mondatnál többet beszélni, és csöndben nézelődik mellettem. Akkor lehet rajta akármilyen ruha, akkor sem fog bejönni. Viszont ha kedves, nyitott, és jól kijövünk, akkor felőlem rongyos ruhában is lehet.

Nem a ruha teszi az embert...

29F

2015. okt. 19. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
szívesebben nézem a vetkőzését. viccet félretéve. szerinted mennyire érdekel, ha még azt sem tudom mi az a bézs?
2015. okt. 19. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek teljesen jók, főleg a körülírt lány alkatra. Amit nem szeretek nőkön az az airmax, supra és ezek a modern szemetek, rockereken azok a fekete gúnyák a bakancsokkal.
2015. okt. 19. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ti nézitek a lány öltözködését?"

Igen, megnézem.

De hidd el, hogy egy forintot sem ér a legjobb ruha, vagy legjobb smink. Ha a benne lévő nő nem kelti föl az érdeklődésem, akkor biza megette a fene az egészet.

De inkább mondok egy sztorit:

A melóhelyen, az egyik épületben az irodák közt a folyosón volt egy állótükör. Épp fordultam be arra a folyosóra, amikor megláttam az egyik kolléganőt (aprócska, helyes kis nőci, olyan igazi macaféle), amint a tükör előtt áll, egészen közel hajolva az üveghez. Valami elkenődhetett a sminkjén, azt vizsgálgatta-retusálta.

Megdermedtem.

Végzett a retussal. Megigazította a haját, meghúzkodta a szoknyáját, majd egy kicsit hátralépett - jó alaposan megnézte az egész alakos "képet": illegette magát kétszer-háromszor, majd toppantott egy aprót a jobb lábával és vidáman közölte a tükörrel a végeredményt:

- Bahh! Kicsit kur_vás, de nekem jól áll!

Megpördült (szoknya lebbent) és beviharzott az irodájába.

Ott helyben szerelmes lettem. Nagyon. :)

Nnomost, az eset olyan 15 éve történt, de ennyire emlékszem rá. Viszont ha agyonvernének sem tudnám felidézni A RUHÁT.

2015. okt. 19. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!