Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nézitek a lány öltözködését?
Zavaró, ha már túl egyszerű?
Mondjuk szürke, fehér, fekete, bézs színek, minta nélküli ruhák...
Mint pl:
Valamint nyáron is visszafogottabb, pl:
Ha szép arcú, átlagosan jó alakú (tehát nem kiemelkedő, de az arányai jók, és nem molett) 20 körüli lányról van szó.
Vagy baj, ha valaki ennyire unalmas?
Nem érdekel a ruhája, nem nő vagyok, hogy azt nézegessem, hogy minden szín passzol-e egymáshoz.
Nem a ruhája miatt lesz unalmas, hanem ha nem tud 2 mondatnál többet beszélni, és csöndben nézelődik mellettem. Akkor lehet rajta akármilyen ruha, akkor sem fog bejönni. Viszont ha kedves, nyitott, és jól kijövünk, akkor felőlem rongyos ruhában is lehet.
Nem a ruha teszi az embert...
29F
"Ti nézitek a lány öltözködését?"
Igen, megnézem.
De hidd el, hogy egy forintot sem ér a legjobb ruha, vagy legjobb smink. Ha a benne lévő nő nem kelti föl az érdeklődésem, akkor biza megette a fene az egészet.
De inkább mondok egy sztorit:
A melóhelyen, az egyik épületben az irodák közt a folyosón volt egy állótükör. Épp fordultam be arra a folyosóra, amikor megláttam az egyik kolléganőt (aprócska, helyes kis nőci, olyan igazi macaféle), amint a tükör előtt áll, egészen közel hajolva az üveghez. Valami elkenődhetett a sminkjén, azt vizsgálgatta-retusálta.
Megdermedtem.
Végzett a retussal. Megigazította a haját, meghúzkodta a szoknyáját, majd egy kicsit hátralépett - jó alaposan megnézte az egész alakos "képet": illegette magát kétszer-háromszor, majd toppantott egy aprót a jobb lábával és vidáman közölte a tükörrel a végeredményt:
- Bahh! Kicsit kur_vás, de nekem jól áll!
Megpördült (szoknya lebbent) és beviharzott az irodájába.
Ott helyben szerelmes lettem. Nagyon. :)
Nnomost, az eset olyan 15 éve történt, de ennyire emlékszem rá. Viszont ha agyonvernének sem tudnám felidézni A RUHÁT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!