Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez jó ötlet lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit egy ismerősöm fb. ismerősei között láttam,aki nagyon megtetszett.Szerintetek jó lenne az hogy kicsit érdeklődök a közös ismerősnél a lányról,majd fb írnék egy üzenetet,aminek a lényege kb. az lenen hogy,egy közös ismerős sok jót mondott már rólad,ezért meg szeretnélek ismerni,csak szépen megfogalmazva.Nem szeretek facebookon ismerkedni,de máshogy nem tudok vele kapcsolatba lépni(ott is csak pár üzenet váltást szeretnék,aztán elhívnám személyes találkozóra).

23/f

2015. okt. 18. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne kerdezgess mastol, ismerd meg te

Irj neki,hogy lattad es szeretned megismerni mert megfogott teged a kisugarzasa.

18/L

2015. okt. 18. 14:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak általában egy tök idegen ember üzenetére nem válaszolnak,ezért gondoltam hogy valahogy megemlítem a közös ismerőst.
2015. okt. 18. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha kozos ismerost emlegetnel, meg inkabb nem irnek vissza.
2015. okt. 18. 14:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Miért?
2015. okt. 18. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!