Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet?
Arra gondoltam, hogy indítok egy fórumot "Világ lúzerjei, egyesüljetek!" címmel. :D
A lúzer szót nyilván nem komolyan gondolom. Egyfajta paródiája annak, hogy a társadalom az ilyen embereket így nevezi.
Nekem az a benyomásom, hogy ezen a fórumon négy fajta ember van alapvetően:
1. A nők, akik még itt is megalázzák a segítséget kérő férfit
2. Azok a férfiak, akik sikeresek a párkapcsolatok terén, és szintén megalázzák az itt segítséget kérőket
3. A trollok
4. Az alapvetően jó szándékú sikeres emberek, akik segíteni akarnak, de nem tudnak többet felajánlani ilyen frázisoknál, mint "menj el bulizni."
Szóval arra gondoltam, hogy jó lenne csinálni egy új fórumot, nekünk "lúzereknek." Ott aztán összeadhatnánk a tudásunkat, és érdemben segíthetnénk egymásnak.
Ha van rá érdeklődés, akkor mindenkit szeretettel várok, aki
1. Szűz
2. Mindig visszautasítják a nők
3. Az ördögi barátzónába került
4. Félénk, önbizalom hiányos
5. Magányos
6. Sokat csalódott a nőkben
Amiben más lenne ez a dolog, mint a PUA, az az, hogy ingyenes lenne. Egyfajta érdekszövetség a "lúzerek" között.
Plusz diktatúra lenne. :D Aki trollkodik, azt azonnal kirúgjuk, figyelmeztetés nélkül.
Érdeklődőket várok itt, vagy priviben. Kötözködni is lehet. (De azt vegyétek figyelembe, hogy a célom csak az, hogy végre érdemi segítségben részesüljenek azok, akiknek senki sem segít.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!