Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy olyan kapcsolat, ahol a lány 23 éves, a fiú pedig 19 éves?
Figyelt kérdés
Komolyan gondolkodó pasinak ismertem meg, de tartok tőle, hogy esetleg azért nem akar többet, mert túl idősnek gondol...2015. nov. 1. 20:15
1/7 anonim válasza:
Ha túl idősnek gondol akkor nem, de ha nincs gondja a koroddal és összejöttök, akkor miért ne?
2/7 anonim válasza:
Hmmmm, azért rendesen kiakadnék, ha pasinak hívna egy nő. Ez olyan sablonos, és destruktív. Nem, nem működhet, mert 4 év van köztetek...nemár, hogy ezt meg kelljen kérdezni. :)
3/7 opened paradise válasza:
Igen. Ez szerintem sose a korom múlik.
Láttam már pár ilyet. Durvábbat is :D
Úgyhogy nem aggódnék.
4/7 anonim válasza:
Ha szereted őt akor miért is ,ne müködhetne :) a kapcsolatban soha nem a kor számítot ,hanem az őszinteség és a szeretet . F/24
6/7 anonim válasza:
de azért is lehet ,hogy nem meri be vallani neked ,hogy szeret ,mert lehet azt hiszi ,hogy te gondolod így ,hogy idősebb
7/7 anonim válasza:
simán működhet! szerintem szerencsés a fiú hogy kifoghat egy idősebb nőt mellé.. az utolsó jól mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!