Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen lány?
Aki konzervatívabb értékeket képvisel. Aki szeret moziba, színházba járni. Csendesebb, beülős bárokba. Aki nem jár discoba, nem cigizik, nem iszik. Inkább művelődik, olvas, sportol. Aki imád utazni. Aki nem azért van egy pasival mert éppen neki van a legtöbb pénze főiskolán, vagy mert jóképűségben most ő az első... Hanem a számára is igazán fontos dolgokat keresi a fiúban.
Remélem van még ilyen és nem szomorítotok el teljesen! Keresem-keresem, de lehet rossz helyen. De akkor hol? :D
Ilyen nem létezik.
Az általad jellemzett nőtípus (mozis-színházas-utazós) - nem fogja beérni egy átlagfizetés+10%-al.
És ahogy Cartman mondaná "nem fog veled minden este kekszet enni"
Én ilyen vagyok, csak már elkeltem :)
Nem járunk bulizni a férjemmel, sosem szerettük igazán, viszont évi min. 3x megyünk színházba, moziba gyakrabban. Itthon szeretünk jókat főzni, magunk választunk filmet, sorozatokat nézünk együtt. Eljárunk néha futni, kirándulni. Lassan hat éve ismerem, nem szívott soha életében cigit, és ha 2 pohár bort megivott az évek alatt, sokat mondtam. Nálam ez nagyon fontos szempont volt. Amikor megismertem a szüleivel élt egy félszobában. Azóta sokat dolgozott és feljebb került, de nem ezért szerettem meg.
Én hiszek abban, hogy nem vagyok egyedül ezzel a gondolkodással, bár tény, hogy nincsenek tömegesen barátnőim, akikkel egy rugóra járna az agyam. De ne add fel, valahol van egy lány, akinek pont annyira az agyára megy ez a világ és a benne levő sekélyesség, mint neked!
Gondolom azért a havi 300-300 netto megvan...
Igen. Most már meg, miután hét éve dolgozik benne.
De nekem is megvan :) Miért?
A cigizést leszámítva illik rám kb a leírás. Sajnos színházba is ritkán jutok el, nincs rá lehetőség.
És nem haltak ki az ilyen nők,mindössze rossz helyen keresgéltek. Színházban, könyvtárban, egy csendes kávézóban lehet, hogy akadna olyan hölgy, akire illik a leírásod.
Örülök, hogy ezeket írtad, a szívemből szólt. Mondjuk színházba már nagyon régen voltam, de ilyen mai discoba még egyszer sem. Én inkább eljárok iszogatni a barátokkal buli címszó alatt.
A férfiakról meg annyi, hogy nekem fontos, hogy legyen művelt, hogy fel tudjak rá nézni. Van egy típus ami konkrétan tetszik kinézetre is. Pl. az oldalt felnyírt hajú, vagy kopasz fickóktól soha nem akarnék semmit, nekem ez nagyon nem jön be és ugyanez a helyzet a pálcika és a gyúrós fickókkal is. Csak ilyen ne legyen, utána meg már a személyisége határozza meg, hogy mennyire jön be...
"Aki nem azért van egy pasival mert éppen neki van a legtöbb pénze főiskolán, vagy mert jóképűségben most ő az első"
Na ettől herótom van. Utálom majmolni a többieket. Van, hogy mindenkinek egy srác tetszik, mert "ő a leghelyesebb", de még soha nem volt olyan, hogy nekem is tetszett volna. Talán azért sem, mert el is hiszi magáról milyen menő és ez a stílus már negatívum. Ne legyen beképzelt.
Ha a pénzt felhoztad, csak annyi, hogy az nem boldogít.
A szerelem arra épül, hogy mennyire szerettél bele a másikba, hogy tényleg beleremegsz-e ha megcsókol.
Amúgy sem volt soha pénzes barátom és én amúgy is az a spórolós típus vagyok, nem szeretek költekezni, így ez nekem nem szempont.
Én ismerek ilyen lányt.
És nem is egyet, mert barátnői is vannak, és részleteiben rájuk is vonatkoznak ezek a sorok.
Keress türelemmel, hangsúlyozd az ilyen igényű elvárásaidat, járj olyan helyeken, amiket írsz, (magyarul: te se discoba keresd, hanem könyvtárban, kiállításokon) és meg fogod találni. Mondják: sokat kell merülni a búvárnak ahhoz, hogy igazgyöngyre találjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!