Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ilyen lány?

Figyelt kérdés

Aki konzervatívabb értékeket képvisel. Aki szeret moziba, színházba járni. Csendesebb, beülős bárokba. Aki nem jár discoba, nem cigizik, nem iszik. Inkább művelődik, olvas, sportol. Aki imád utazni. Aki nem azért van egy pasival mert éppen neki van a legtöbb pénze főiskolán, vagy mert jóképűségben most ő az első... Hanem a számára is igazán fontos dolgokat keresi a fiúban.

Remélem van még ilyen és nem szomorítotok el teljesen! Keresem-keresem, de lehet rossz helyen. De akkor hol? :D

2015. okt. 23. 11:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem, nincs benne párhuzam.
2015. okt. 23. 12:53
 12/21 A kérdező kommentje:

Én jelenleg főiskolára járok, de nem nagyon szeretem ezt a nagy bulizós közeget. Van aki azt mondta ő csak bulival bírja ki ezt a sok tanulást. Hát én nem tudom, nekem különösebben nincs a mennyiséggel bajom de ez már részlet kérdés.

Nálam nagyon fontosak ezek a szempontok, de képzelhetitek is hogy mennyi barátom van pont ezen kritériumok miatt... :) Nem sok, de nem bánom mert így legalább nyugodt társaságban vagyok, és a sok hülyeségből is kimaradok amiket csinálnak mások. Így nekem jó a lelkivilágom.

A műveltség nagyon fontos számomra is. Sokat olvasok, főleg angolul így nálam kifejezetten előny ha egy lány is olvas.

Egyik válaszolónak: Szeretek igényesen öltözni, főleg a konzervatív stílus tetszik. Sokat költök rá mert én ettől érzem magam jobban, ettől valamilyen szinten úgy érzem mintha elszakadnék a többiektől, nem pedig a sorban állnék. Tudom ez nem jó dolog, de senki sem hibátlan.

A szépség relatív. Én nem a legszebbet keresem, hanem akiben meg vannak a számomra fontos értékek.

De le lehet hurrogni persze. Amúgy 20/F

2015. okt. 23. 13:43
 13/21 anonim ***** válasza:
23%

Egyetemista vagyok. Sok ilyen làny van. Csak sokan azt hiszik h foglaltak. Pedig nagyon nem.

Engem is értékesnek tartanak de a 20 körülieknek még nem ez a fontis.

20-L

2015. okt. 23. 14:23
 14/21 anonim ***** válasza:

12#

"úgy érzem mintha elszakadnék a többiektől, nem pedig a sorban állnék."

Nagyon jó tulajdonságaid vannak és jól gondolkozol. Kb. hasonló nézetekkel élek én is és számomra azok a férfiak a vonzóak, akik kitűnnek az átlagból és különleges személyiségük van.

Ilyen értékekkel biztos találsz magadnak egy normális barátnőt akivel nem csak ilyen felszínes kapcsolatot tudtok kialakítani mint ma általában.

Sok sikert, hiszen ilyen lányok vannak, csak ők nem reklámozzák magukat, így kicsit keresni kell. :)

2015. okt. 23. 15:06
 15/21 anonim ***** válasza:

Én ilyen lanynak tartom magam.Szeretek olvasni moziba könyvtárba színházba járni.Csendesebb visszafogottabb lány vagyok.Imádok kirandulni a természetbe,sétálni.Nem iszok nem dohanyzok és nem járok bulizni.Utazgatni is szeretek.

Segítőkész kedves vagyok mindenkivel,talán túlságosan is mert sajnos sokan visszaélnek vele.

Hiába a jó szívem mégis azt tapasztalom hogya ami embereknek nem ez kell.Hanem inkább az olyan lányok akik egyszerre hát país után kaphatnak és minden hétvégén reszegre isszák magukat és rihegnek rohognek mindenen,talán már ők sem tudják hogy min.

Nem csak barátom de baratnoim sincsenek.Lehet hogy túl unalmas vagyok?! Nem szeretnék megváltozni és beállni a sorba,bár akkor lehet több barátom lenne.De megérné?!

2015. okt. 23. 15:30
 16/21 anonim ***** válasza:
*kujtatnak
2015. okt. 23. 15:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, csak már 29 éves és foglalt. Annyival extrémebb, hogy goth vagyok és mozdonyvezetőnek készülök :)
2015. okt. 23. 19:05
 18/21 anonim válasza:

Én is ilyen lány vagyok.

Sehol sem találom a hasonló értékekkel bíró "másik felemet"...

17/L

2015. okt. 23. 19:22
 19/21 anonim válasza:
Én ilyennek tartom magam. Szeretek mozizni, színházba is szeretek járni. Nem szeretem a szórakozóhelyeket mert nem kedvelem a részegeket semmilyen korosztályból. Nem cigizek mivel nem szeretem a cigifüstöt. Nem iszok mert nekem nem kell ahhoz alkohol, hogy jól érezzem magam. Szeretek olvasni de inkább filmbolondnak mondanám magamat. Sok helyre el akarok majd utazni, szinte mindenhova. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nekem csak a belső számít. De persze számomra fontosak a belső értékek is nem csak a külső. De persze mindenkinek van egyfajta ízlése. :)
2015. okt. 23. 19:49
 20/21 anonim ***** válasza:
1-es nagyon tévesen látod a dolgokat. Pont ezek a lányok azok, akik nem sznobok, és nem az számít nekik, hogy kinek mennyi pénze van, hanem az, hogy szeressék a párjukat, értelmes programokat csináljanak együtt. Persze, hogy van ilyen lány, de őket nem diszkókban lehet megtalálni, hanem egyéb helyeken. Sokan járnak közülük egyedül vagy barátnőkkel operába, vegyél te is egy operabérletet, vagy járjál el biciklitúrákra, evezőtúrákra, ilyen helyeken találsz ilyet.
2015. okt. 24. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!