Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes vagyok, ha számít az öltözködés?
Azt vettem észre magamon, hogy nagyon befolyásol, hogy a férfi hogyan öltözködik. Pl. kimondottan tetszik az öltöny, ing, szinte már izgat... De ha ugyanaz a srác melegítőben megy dolgozni, már valamiért zavar.
Konkrét példa, ismerek ilyet, aki hol így, hol úgy jár dolgozni (arra gondoltam, hogy lehet hogy értékesítő, stb, így változó, hogy kell kinéznie az irodában, illetve mikor értékesíteni megy).
Akkor a neked ajánott férfiak: maffiózók, bakárok...
Vonz a pénz és a dominancia amit a ruha üzen.
Hát, esetleg a cég kifogásolhatja, ha esetleg az előírt viseletet nem tartja a dolgozó, te is furcsán néznél egy banki ügyintézőre ügyfélként, ha mackóban ülne az ablaknál, és a húspultnál szokatlan lenne, ha az ott dolgozó öltönyben/kosztümben adagolná a húst. :-)
De azért próbálj elvonatkoztatni a viseletből társkeresés kapcsán, hiszen mindenki szokott lazábban meg elegánsabban is öltözni alkalomhoz illően. Még ha öltönyösen ismersz is meg valakit, aludni pl. biztos nem öltönyben szokott. :-)
Kedves 1-es az öltözködés elsősorban igényességet üzen.
Nem a márkajelzésektől lesz valaki jól öltözött hanem attól, hogy tudja mit mihez vegyen föl és legfőképp tudja, hogy mi az ami neki jól áll és mi az amit inkább hanyagolni kéne(független attól, hogy amúgy tetszik-e vagy sem), nomeg egy csepp stílusérzék se árt.
Kérdező ez igazából neked is válasz. Ha nem a márkajelzéseket nézed hanem tényleg az összképet az még nem felszínesség.
SOHA nem márkát nézek, egyszerűen az elegáns öltözködés tetszik. Ha látok egy fehér, vagy pl. kék inget egy férfin, nekem hiába mutatnák a címkéjét, nem tudnám megmondani hogy márkás, vagy nem. (magyarul: 15ezer forintos ing nekem olyan, mint a kínaiban vásárolt)
Nyilván van amikor az ember lazábban öltözik. De ez a srác 5 hétköznapból 3x visel elegáns ruhát, 2x melegítőt (abból is rondább fajtát). És teljesen mást vált ki belőlem a látvány.
Nem elég, ha jól öltözik, személyiség is fontos, hogy jókat beszélgessünk, stb. Csak fontos az öltözködés is...
Rossz fajta, azaz nem áll jól neki, vagy a minősége is rossznak látszik? :-) Ajánlj neki valami jobbat. :-)
Nekem van olyan pulcsim, ami nem egy dekoratív darab, de szeretem, mert meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!