Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek számít, hogyan öltözködik egy pasi?
Figyelt kérdés
Sok nő jár divatos ruhákban és sokuk egész hétvégéket töltenek el vásárlással,gondolom.
De nektek fontos az,hogy hogyan öltözködik egy pasi?
Ha nem divatosan öltözködik egy férfi,akkor azzal össze sem jönnétek?
Jaj, de felszínes kérdés, és jaj de felszínesek azok, akik e szerint válogatják a párjukat!!
Nem a ruha teszi az embert, ahogy a mondás is tartja!
Kérdésre a válasz: NEM!!
2015. okt. 20. 16:42
2/8 anonim válasza:
hát, igen, de nem az, hogy divatos legyen. Egy férfinél amúgy is egy sima sötét farmer, vagy nadrág meg egy ing együtt pl. egy övvel már tök jó megjelenést biztosít mondjuk egy bőr akár jó műbőr cipővel. Vagy lezserebbe egy farmer plusz vászon cipő meg egy galléros póló vagy egy pulcsi oszt jó napot. A cucc nézzen ki úgy, hogy jó legyen ránézni:-) de márka, drágaság nem kell. Nem is ismerem a márkákat. Amúgy én a divatos cuccaimat többnyire a Hádában turkálom, de mind márkás elvileg, ami engem nem érdekel, viszont ahhoz van érzékem, hogy mi áll jól nekem, meg mi mivel megy. És a férfitól sem várom el, hogy drága legyen a ruhája, hanem, hogy tiszta legyen, álljon jól rajta, tehát pl. megfelelő méretű, és jó legyen az összkép.
2015. okt. 20. 16:49
3/8 anonim válasza:
Nem, csak legyen ápolt, és fogjon meg a kisugárzása. Legyen normálisan levágva a haja, ápolt legyen a körme, borotválkozzon rendszeresen, a ruhája legyen tiszta, nem kell a márka, de kinyúlt kopott se legyen, szóval átlagos.
2015. okt. 20. 17:48
4/8 anonim válasza:
Nekem az fontos az öltözködésében, hogy ápolt, tiszta legyen, és azért nem árt, ha tudja legalább valamennyire, hogy mi áll jól neki. Most amúgy 5 éve vagyok együtt egy olyan emberrel, aki eleinte nagyon nem tudta ezt, de azóta sikerült rávezetnem, hogy nem mindenkinek jó a feketét feketével meg szürkével. :)
2015. okt. 20. 18:19
5/8 anonim válasza:
Olyan szinten érdekel, hogy a ruhái legyenek tiszták, normális állapotúak, passzoljanak egymáshoz a ruhadarabok, legyen ízléses, összeszedett a megjelenése.
2015. okt. 20. 19:22
6/8 anonim válasza:
Nem igazán érdekel, hogy márkás ruhái legyenek csak szélsőségekbe ne menjen és korának megfelelően öltözzön. A tisztaság, ápoltság alap.
Párom öltönybe ingbe jár dolgozni amik márkásak itthon meg olyan cuccai vannak amit én max festésre használnék.
2015. okt. 20. 21:45
7/8 anonim válasza:
Az ismerkedés elején igazából tényleg nem a divatolásról van szó, hanem hogy jó legyen az összkép, tetszetős legyen a lány számára. Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy csak ilyennel jönne valaki össze, vagy emiatt nem. Ha már valami megfog az illetőben, pont nem azt fogom lesni, hogy márkás e a cipője.. :)
(Off: De most őszintén, szerintem erre az fog válaszolni, aki azt mondja, hogy neki nem számít.)
19/L
2015. okt. 20. 23:56
8/8 anonim válasza:
Mindenki maradjon olyan, amilyen. Az egyik ok, amiért a munkahelyemen kívül lazán, picit hanyagul öltözködöm, hogy szabadidőbe ne kelljen felszínes, ostoba emberekkel ismerkednem. Akinek nem inge, ne vegye magára :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!