Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok ilyen férfit?
Imádom, amikor egy férfi elegánsan öltözködik. A mai helyzet kissé elszomorító, mert ahogy észrevettem, kiment a divatból a (számomra) férfias öltözködés. Sajnos márbszórakozóhelyen sem látok olyat, aki felvenne egy inget, egyre több mackónadrág-kinyúlt póló kombót látok szaladgálni.
Nem olyan sznob dolgokra gondolok, mint hogy valaki kutyátsétáltatni is frakkban járjon el... De minden tiszteletem az olyan férfiaké, akik még igenis büszkén viselnek munkában, moziban vagy szórakozóhelyen egy inget.
Nem vagyok sznob, de nekem ez tetszik. Csinosan, nőiesen öltözködő fiatal lány vagyok, ezt a pasik meg is jegyzik, de sajnos az utóbbi időben a srácok akikkel randiztam, nem tartottak méltónak arra, hogy egy inget magukra öltsenek, még ha vacsorázni mentünk is...
Csak megnyugtatásképp: van még olyan férfi, aki szereti a formai dolgokat és igenis szeret kiöltözni? (Ha nem is mindig...)
19/L
1. nem minden étterem olyan ahol úgymond elvárt egy elegánsabb viselet feltéve ha olyan étterembe mentek ahol egy köret 5000Ft és nem hoznak ki bort 30e Ft alatt.
2. manapság kevés az olyan munkahely ami megkövetelné az inget.
3. vannak még férfiak akik szeretik az inget és sok helyre járnak abban, én Nyáron a melegben szinte csak ingben járok, akkor kifejezetten jó.
4. Csupán azért felvenni inget h moziba menjen veled valaki azért meg felesleges, főleg ha nem is érzi jól magát benne.
5. Amilyen pólókat írsz meg felsőket ruhákat, noss olyanokat ritkán látok, azért az emberek többsége normális pólóban jár meg nadrágban.
Nekem az jutott eszembe, hogy bárcsak ez lenne a baj a férfiakkal általában. :D
Én ezerszer járok egy farmer pólós kedves, aranyos, melegszívű, jólelkű, udvarias, figyelmes férfival (ilyen a párom egyébként) mint egy inges, öltönyös bunkóval...
Sajnos a ruha nem minden. Hiába vesz fel valaki nyakkendőt, ha kilóg a kapa a szájából. Vagy rendkívül művelt és hagyománytisztelő, de közben meg sznob.
#4-es hozzászóló, már ne is haragudj, de nem értem a logikádat. Külső megjelenésről szól a kérdésem. Nyilván nekem is megvan a többi igényem ami a belső tulajdonságokat illeti.
Nem tudom, hogy hogyan sikerült összepároztatnod a "kedves pólóst" és a "bunkó ingest". Nem hinném, hogy ezek kizárnák egymást. :)
"nem a ruhat eszi az embert xD"
de ez persze nem mentség az igénytelenségre, mint mindenben itt is a középút a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!