Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok ilyen férfit?
Imádom, amikor egy férfi elegánsan öltözködik. A mai helyzet kissé elszomorító, mert ahogy észrevettem, kiment a divatból a (számomra) férfias öltözködés. Sajnos márbszórakozóhelyen sem látok olyat, aki felvenne egy inget, egyre több mackónadrág-kinyúlt póló kombót látok szaladgálni.
Nem olyan sznob dolgokra gondolok, mint hogy valaki kutyátsétáltatni is frakkban járjon el... De minden tiszteletem az olyan férfiaké, akik még igenis büszkén viselnek munkában, moziban vagy szórakozóhelyen egy inget.
Nem vagyok sznob, de nekem ez tetszik. Csinosan, nőiesen öltözködő fiatal lány vagyok, ezt a pasik meg is jegyzik, de sajnos az utóbbi időben a srácok akikkel randiztam, nem tartottak méltónak arra, hogy egy inget magukra öltsenek, még ha vacsorázni mentünk is...
Csak megnyugtatásképp: van még olyan férfi, aki szereti a formai dolgokat és igenis szeret kiöltözni? (Ha nem is mindig...)
19/L
ha szórakozni megyek igyekszem elegánsan megjelenni és kulturált úriember módján inni :D
megértem ha egy nő nemet mond nem erősködök többre tartom magam annál mint h csaholjak utána :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!