Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy sohasem találok olyan férfit mint az exem?
Ez igaz. Ha olyan fain volt, miért lett vége? Te nem voltál fain vagy hogy?
Ezt nem értem. Én áldom az eget, hogy nem olyan mint az ex az párom, bár akadnak hasonlóságok. De ha teljesen olyan lenne, akkor maradnék egyedülálló inkább.
Azért nem találsz amúgy olyat, mert ugyanolyan nincs! Nem is lesz! Hasonló lehet, de két egyforma ember nincs. Akkor találsz, ha nem őt akarod vissza, hanem egy új kapcsolatba kezdesz, nem a régit siratod, az neked a bajod.
Jaja akkor menj vissza hozzá!
Vagy ne belőle indulj ki, ne akarj senkit a másikhoz hasonlítani.
Mert az exedet keresed minden férfiban.
Ugyanolyat nem fogsz találni,mert belőle egy van.
Nem tudom miért ért véget a kapcsolatotok,
ha lehet és van esélye akkor együtt kellene lennetek ha ő is és te is szeretnétek
a másik választás az sajnos az elengedés
ami nagyon nehéz,sőt lehetetlen elengedni valakit ha szereti az ember,elfelejteni nem tud senki senkit ha nagyon szerette.
Meg kell próbálni nélküle élni,piheni,mással foglalkozni és majd csak később kell kapcsolatokat kialakitani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!