Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hord egyre kevesebb lány/nő szoknyát?
Nem a feszülős, r.bis miniszoknyára, hanem hosszabb szoknyákra gondolok.
Szerintem unalmas és közönséges a feneket kiemelő, feszes nadrág, bár ez csak az én véleményem. Elfogadom, ha valaki nem így gondolja, és nem szereti a szoknyákat sem, csak kíváncsi lennék, hogy miért.
Nekem sokkal kényelmesebb a nadrág. Persze nadrágban sem terpesztek sehol, de egy szoknyában sokkal jobban oda kell figyelnem, hogy hogyan ülök. Emellett egy farmer vagy szűkebb szövet nadrág nem gyűrődik, a szoknyával folyton úgy kell leülnöm, hogy igazgatom..nem szeretném, hogy a nap végére úgy nézzen ki, mint amit a kutya szájából rángattak ki.
Emellett pedig van csinos, zárt, lapos cipőm, de még ezzel sem érzem magam annyira jól egy szoknyával párosítva. A szoknya magassarkúval néz ki igazán jól, elegánsan (már ha mondjuk egy munkahelyi öltözéket nézünk) és bizony az nekem nagyon nem kényelmes. 16-18 évesen megállás nélkül ilyenekben flangáltam, azóta viszont elkényelmesedtem és csak alkalmakkor veszem fel a magassarkúimat és nem napi szinten.
Nálam ezek az indokok. :)
térdi érő pl?
öreges :D
21 évesen nem fogok olyan ruhát felvenni mint amit a 30-40 éves nők hordanak
"A szoknya magassarkúval néz ki igazán jól, elegánsan"
Szerintem nem feltétlenül. :D
De látod ez mind annyira ízlés kérdése. Szerintem magassarkúval csinos, vagy magassarkú csizmával, ha tél van.
Illetve a térdig érő szoknya tényleg öregít..nagyon. Szerinted nem, neked tetszik, de azért szerintem ezt mi nők jobban érezzük és a térdig érő szoknya nem huszonyéveseknek van.. Majd negyvenévesen, 2 iskolás gyerekkel talán. Addig viszont maradjunk a combközépig érő szoknyáknál.
Nem tudom, 5 munkanapból 3-4 nálalm szoknyás, vagy ruhás.. Térd felett 10cm-nél hosszabb ( 174 magas vagyok) rövidebb az öltözködési etikettbe nem fér bele a munkahelyen sem.. Max szőrakozáshoz veszem fel, ha a férjemmel megyek..
Szerintem a nadrág sem közönséges.. De a szoknya kényelmesebb nekem, és nőiesebb..
A legtöbben akikkel erről beszéltünk kényelmetlennek találják..
Figyelni kell leülésnél, lehajolásnál..
És a legtöbb esetben kell harisnya, és azt igazan meg kell szokni, hogy kényelmes legyen ( velem egy exmunkahely, ahol szoknya volt az egyenruha telen nyáron harisnyával megszoktatta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!