Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ennyi sminket már "csalásnak" vennétek? Kevesebb eséllyel indulna egy ilyen lány nálatok?
A púdert és a pirosítót hagyd le!Csak akkor használd,ha hiba van az arcodon,vagy pl. találkozón...
Inkább a természetes arcra menj! (:
én nem veszem csalásnak. sztem alapból kicsit hülye az aki csalásnak veszi a sminket.
folyton hallom más férfiaktól h este rányomult egy csajra és reggel milyen ronda volt. ja és persze mindez a smink hibája, még véletlen se az ő szegényes agyi kapacitása miatt van.
én meg tudom állapítani egy nőröl h szép-e, akár van rajta smink akár nem. 5 m-ről már látod h alapozó van rajta, dehát egyébként is, tökéletes bőre senkinek sincs, úgyh akinek túl tökéletes, az sminkel, nem egy nagy tudomány erre rájönni...
amit írtál az meg végképp nem sok. nálam nem indulnál kevesebb eséllyel. sőt lehet h többel, ha az összhatás szép.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!