Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hord egyre kevesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hord egyre kevesebb lány/nő szoknyát?

Figyelt kérdés

Nem a feszülős, r.bis miniszoknyára, hanem hosszabb szoknyákra gondolok.

Szerintem unalmas és közönséges a feneket kiemelő, feszes nadrág, bár ez csak az én véleményem. Elfogadom, ha valaki nem így gondolja, és nem szereti a szoknyákat sem, csak kíváncsi lennék, hogy miért.

2015. szept. 10. 20:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
Jah és a cipő.. Elegáns(nem feltetlenül magas) cipőt sem szívesen hordanak.. A szoknyához pedig az illik.. Nadrághoz lehet csalni kicsita "kényelmes" cipővel
2015. szept. 10. 20:43
 12/25 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem is elegánsak a cipőim, amik egyben kényelmesek is, viszont szerintem nem néz ki jól a szoknyával. Vagy legalábbis még nem találtam olyan szoknyát amivel tetszene.
2015. szept. 10. 20:47
 13/25 Sunshinedoll ***** válasza:
87%

Én pl nehezen kapok magamra szoknyát. Nem szeretem a fodros, bő szoknyákat, ha már szoknya, akkor inkább a magasabb derekú, térdig érő ceruzaszoknya, az amúgy is minden alakon rohadt jól áll. Viszont én elég nehezen kapok magamra jól illő ceruzaszoknyát, mert vékony a derekam, viszont csípőm meg fenekem van, így ami a derekamra jó, az feszül a s-ggemen és nem merek benne leülni, ami meg a csípőmre jó, abba kétszer belefér a derekam.

A fodros, vagy A vonalú vagy lengős szoknyák meg nagyon nem az én világom, meg úgy vagyok vele, ha már jó lábaim meg jó s-ggem van, akkor nem fogom valami zsákba dugni.

Szóval konzultálj a divatcégekkel, hogy ne csak egyenes derekú csirkékre szabjanak göncöket, és akkor majd én is több szoknyát hordok.

2015. szept. 10. 20:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Én kb. két éve nem viseltem nadrágot nyári pamutshortokon kívül :)
2015. szept. 10. 20:49
 15/25 anonim ***** válasza:
63%
A nadrágnak nyilván meg van az a kényelmi faktora, hogy nem nagyon kell igazgatni meg szabadabban mozogsz benne. Szóval praktikussági szempontból viselnek sokan nadrágot szerintem, meg az az elterjedtebb egyébként is. Én egy ideje megszerettem a szoknyákat, hordok sokszor nadrágot is, főleg télen de pl nyáron és tavasszal sokszor van rajtam térdközépig érő szoknya. Engem nem zavar, hogy a legjobban magassarkúval nézne ki, szoktam szandállal meg balerinacipővel is hordani.
2015. szept. 10. 21:44
 16/25 anonim ***** válasza:
67%

Jön a hidegebb idő, szél van, majd' megfagyok reggel munkába menet, napközben melegebb van ugyan, de azért nem akarok megfázni... meg nincs mindig hangulatom szoknyához... meg épp nemrég szereztem pár csúnya sérülést, ami szoknyából kilátszana.

Én amúgy hordok szoknyát, akár télen is, de most nem olyan se a hangulatom se az időjárás, most nadrágos időszakom van. Viszont nem hordok nagyon feszülőset, de ami meg nagyon bő fazon, az meg sehogy sem áll. Én amúgy is kicsi vagyok.

2015. szept. 10. 21:55
 17/25 anonim ***** válasza:
63%
Nekem meg nagyon idétlenül áll az a szoknya, ami hosszabb, mint a combközép. Ha térd fölé ér pont, akkor olyan, mintha X-lábam lenne, ha a vádlimig, akkor meg nagyon vastagítja, eleve nincs vékony vádlim. Ezért vagy teljesen hosszú, vagy combközépig érő miniszoknyát hordok.
2015. szept. 10. 21:57
 18/25 anonim ***** válasza:
3%
Nagyon kevés a szép, formás lábú nő. Szerintem ezért van. Csomó lánynak X az egyik lába, a másikat meg ki sem lehet olvasni. :/
2015. szept. 10. 21:58
 19/25 anonim ***** válasza:
63%

"Szóval konzultálj a divatcégekkel, hogy ne csak egyenes derekú csirkékre szabjanak göncöket, és akkor majd én is több szoknyát hordok." - Támogatom!!!

Rám mondjuk jó az A vonalú, de abból sem bármelyik. Nekem az is gond, hogy a legkisebb felnőtt méret lenne jó rám kb. olyan meg ritkán van elfogadható árban. Nyár végén találtam, olcsón, be is spájzoltam. De többnyire bővebb fazonokat hoznak, azzal meg én meg vagyok lőve. Van, amit még éppen be tudok varrni, de azt is ki kell fogni, hogy ne kelljen sokat, mert az meg már csúnya úgy.

2015. szept. 10. 21:59
 20/25 anonim ***** válasza:
63%

"Jah és a cipő.. Elegáns(nem feltetlenül magas) cipőt sem szívesen hordanak.." - 35-ös lábam van, igazi kihívás cipőt találni rá, aminek nem az egekben van az ára... Zárt cipőből még megveszek egy 36-ost és talpbetéttel ki tudom tömni, de nyitott cipővel ez lehetetlen. Ráadásul van egy fazon, ami nagyon tetszik, elegáns is van belőle, de az én lábamra túl bő az a fazon, szóval hiába tetszene, fel is venném, egy lépés után nem lenne a lábamon, mert az én lábam kicsi, arra ilyet nem készítenek. :-) Gyerekcipőkből meg nincs nőies, ott nincs magassarkú, érthető módon egyébként, csak ha már itt megrekedtem, hát na... A legutóbb egy olyan magas sarkú cipő, ami alkalmakra is jó és hétköznapokra is felvehető, és jó is volt a lábamra, 20.000Ft fölött volt árban, és ez még nem a legdrágább. Ha 1-2 számmal nagyobb lenne a lábam, már nem okozna ekkora gondot olcsóbban is jó cipőt kapni.

És hát igen, egy szoknyához csak nem vehetek fel sportcipőt, na... az hogy nézne már ki? :-)

2015. szept. 10. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!