Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hord egyre kevesebb lány/nő szoknyát?
Nem a feszülős, r.bis miniszoknyára, hanem hosszabb szoknyákra gondolok.
Szerintem unalmas és közönséges a feneket kiemelő, feszes nadrág, bár ez csak az én véleményem. Elfogadom, ha valaki nem így gondolja, és nem szereti a szoknyákat sem, csak kíváncsi lennék, hogy miért.
Én szeretem a szoknyát, csak nem praktikus. Sokat biciklizek, jövök-megyek, cipelek szatyrokat, hajolgatok, lépcsőzök, most meg még babakocsit, autós hordozót cipelek. Ez szoknyában elég macerás. A szoknyához csak tökéletesen sima láb elfogadható, ami fénylik, ha a nap rásüt és ez csak gyantázás után 1 hétig ilyen kb. Viszont még 2 hétig nem lehet gyantáztatni, mert nem elég hosszú a szőr, a borotvától meg borostás lesz, az mindennél rosszabb.
A szoknyához csinos cipő kell. Tudom, van olyan, amihez jó a tornacipő is, de az nem mindenkinek a stílusa, nem mki tudja úgy viselni. Aztán szoknyához csinos táska, csinos frizura, hidegben harisnya, szép kabát. Nem minden nap akarok így kiöltözni, nekem meg csak így tetszik, ha megadom a módját. Lehet hosszú posztószoknyát hordani lapos nyanyamokaszinnal, tarisznyával, igénytelen lapos,lógó hajjal, kinyúlt pulóverrel, na de a kérdező sztem nem ilyenre gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!