Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A folyton a nők miatt nyafogó, vergődő, párkeresésben sikertelen srácokon lehet valahogyan segíteni? Ha igen, hogy?
5-ösnek tökéletesen igaza van. Esélyt kellene kapnunk a külsőnk ellenére. Az már nagy előrelépés lenne.
Engem is mindig csakis a külsőm miatt utasítanak el. Levelezni simán ellevelezgetek a csajokkal, de amint képet látnak rólam, azonnal lekopnak. Nem csoda, hiszen annyira ocsmányul nézek ki, hogy az egyetlen egy dolog, amit ki tudok váltani egy lányból az a hányinger. Eddig még egy lánytól sem kaptam esélyt egy randira, pedig nagyon sokat próbálkozom. Olyan meg még sosem volt, hogy mosolyt kaptam volna egy lánytól.
Lehetne simán,de ahhoz tényleg valóban segíteni kellene nekik,és nem a maszlag szöveget nyomatni,mint egy birka...
Mondjuk biztatni őt,mondjuk segíteni neki abban,hogy hogyan lehetne jobb,de ehhez teljesen ismerni kéne a srácot,hiszen másképp nem látod át mi lehet a valódi gond vele esetleg.
Mellette állni,és kicsit jobb kedvre deríteni... és még nagyon sok minden van,amivel lehetne segíteni "rajtunk".
Csak senki nem képes rá,alapból elítélnek és köpködnek rám,meg láthatom a szokásos sablon szövegeket,amikkel igazából semmire nem megyek.Mint pl.: gyúrj,kondizz,legyen önbizalmad(oké,de mégis hogyan?),próbálkozz még többet(minek mikor úgyis csak az elutasítás,kinevetés,megalázás jön?) stb...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!