Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A folyton a nők miatt nyafogó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A folyton a nők miatt nyafogó, vergődő, párkeresésben sikertelen srácokon lehet valahogyan segíteni? Ha igen, hogy?

Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 17:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
#20 rendben es sajnalom :'(
2015. okt. 29. 19:18
 22/32 anonim ***** válasza:
én ezt azért tartom hülyeségnek, mert a hülye társkeresőkön mindig vannak képek, és nem hiszem el, h ebbe a negatív hozzáállásba szerettek bele, h 2-3 hónapig húzzák veled, szóval a külsőddel nem lehet baj. Remélem, h jól levezettem a dolgot, és érted, h nem lehetsz ocsmány. :)
2015. okt. 29. 19:37
 23/32 anonim ***** válasza:
Egyik randi se társkeresőről jött össze, ott vissza se ír soha senki :) Élőben is csak és kizárólag negatív visszajelzéseket kaptam, soha senki semmi jót nem mondott a külsőmre.
2015. okt. 29. 19:41
 24/32 anonim ***** válasza:
hallod, neked legalább összejött pár csaj így is, ez szuper, én nem vagyok ocsmány azt gondolom, csak kicsit vett el Isten tőlem, szerencsére nem lentről, de nem olyan sok csaj jött össze, mégse vagyok depis ettől, bár mástól igen kicsit mostanság. Nem szabad hagyni, h elvegyék a csajok az ember kedvét. :)
2015. okt. 29. 19:44
 25/32 anonim ***** válasza:
Lehet segíteni rajtuk... Esélyt kell nekik is adni! Ennyi az egész.
2015. okt. 29. 19:50
 26/32 anonim ***** válasza:
73%
A fentiekben iskolapéldáját láthatjuk a korlátozó hiedelmeknek. Delikvensünk kialakított a fejében egy képet arról, hogy hozzá nem tudnak vonzódni a nők, ezért utólag mindent átalakít ennek függvényében. Ha egy nő otthagyja, akkor az csakis a külső miatt lehet... Akkor is, ha esetleg elmondja, hogy más az ok, delikvensük bemagyarázza, hogy egészen biztosan hazudik, csakis a külseje lehet az oka, ő már csak tudja...
2015. okt. 29. 19:53
 27/32 anonim ***** válasza:

5-ösnek tökéletesen igaza van. Esélyt kellene kapnunk a külsőnk ellenére. Az már nagy előrelépés lenne.

Engem is mindig csakis a külsőm miatt utasítanak el. Levelezni simán ellevelezgetek a csajokkal, de amint képet látnak rólam, azonnal lekopnak. Nem csoda, hiszen annyira ocsmányul nézek ki, hogy az egyetlen egy dolog, amit ki tudok váltani egy lányból az a hányinger. Eddig még egy lánytól sem kaptam esélyt egy randira, pedig nagyon sokat próbálkozom. Olyan meg még sosem volt, hogy mosolyt kaptam volna egy lánytól.

2015. okt. 29. 20:09
 28/32 anonim ***** válasza:
51%
Akkor talán ne legyél "ocsmány", egy csomó dolgot lehet tenni ellene (bár kétlem, hogy tényleg az lennél, sokszor teljesen jóképű srácok is rondának tartják magukat). Te sem szívesen jönnél össze egy "ocsmány" (vagy önmagát annak tartó és ezt a véleményt éjjel-nappal hangoztató) nővel.
2015. okt. 29. 20:16
 29/32 anonim ***** válasza:

Lehetne simán,de ahhoz tényleg valóban segíteni kellene nekik,és nem a maszlag szöveget nyomatni,mint egy birka...

Mondjuk biztatni őt,mondjuk segíteni neki abban,hogy hogyan lehetne jobb,de ehhez teljesen ismerni kéne a srácot,hiszen másképp nem látod át mi lehet a valódi gond vele esetleg.

Mellette állni,és kicsit jobb kedvre deríteni... és még nagyon sok minden van,amivel lehetne segíteni "rajtunk".

Csak senki nem képes rá,alapból elítélnek és köpködnek rám,meg láthatom a szokásos sablon szövegeket,amikkel igazából semmire nem megyek.Mint pl.: gyúrj,kondizz,legyen önbizalmad(oké,de mégis hogyan?),próbálkozz még többet(minek mikor úgyis csak az elutasítás,kinevetés,megalázás jön?) stb...

24/F

2015. okt. 29. 21:53
 30/32 anonim ***** válasza:
Első körben ezeket a "sablon" dolgokat kéne betartani végre (rendszeres edzés, normálisan felöltözni, találni valami társas hobbit stb.)
2015. okt. 29. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!