Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a párkeresésben sikertelen férfiak, hogy a saját szerencsétlenségükben ők teljesen ártatlanok?
A lányok talan jobbak?
"Gyava ferfiak nem mernek leszólitani,csakis a cicababakat veszik eszre,felnek tőlem mert okos vagyok stb"
#2 Te ilyeneket hol olvasol a sok nőgyalázás között?
#4 Csak nézz körbe az oldalon...
2-es vagyok es ezen az oldalon.
Nem azt mondom hogy ezek a "ferfiak" jobbak de ne csak azt vedd eszre ami teged igazol mert akkor egy fokkal sem leszel jobb náluk
Ez furcsa, de elgondolkoztató kérdés...
Szóval felelevenítem azt az időszakot az életemben, amelyben szerencsétlen voltam... :-)
Nézzük csak, nos igen én voltam a hibás, mert távolsági kapcsolat volt és én mentem hozzá... :-)
Nem tudtunk minden nap találkozni, de szerettem... ...ebben is hibás voltam! :-)
Eszembe sem jutott, hogy amit mond azt csak azért teszi, hogy őt szeressék, tulajdonképpen tökmindegy ki... ...nos hogy ezt nem vettem észre, én vagyok a hibás! :-)
Mi a leszűrendő tapasztalat? Dugd meg a nőt és dobd a pic.sába! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!