Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a párkeresésben sikertelen férfiak,
hogy a saját szerencsétlenségükben ők teljesen
ártatlanok?
A nőgyűlöletről a nők tehetnek.
2015. jan. 31. 10:50
12/25 A kérdező kommentje:
#11 Valami magyarázat mellé? Ilyen állításokat én is tudok dobálni csak úgy a levegőbe...
#10: Miért foglalkozol sikertelen férfiakkal? Miért érdekelnek téged a sikertelen férfiak? Miért nem lehet egyszer s mindenkorra leszállni rólunk? Nincs szükségünk egy fikarcnyi törődésre sem. Mit nem értesz?
2015. jan. 31. 10:52
Ha őszintén érdekel a téma, és nem kizárólag provokációnak szánod, akkor meg kell ismerned egyedi eseteket. Csak ezeken keresztül értheted meg azt, amit itt elnagyolva felvázoltál. A valóság ennél sokkal árnyaltabb. Kérdés, hogy hajlandó vagy-e energiát fektetni a megismerésbe.
2015. jan. 31. 10:54
nézd Kérdező! Amikor nekem élőben azt mondják, hogy nincs semmi baj velem, ennek ellenére rendre keresztülnéznek rajtam, akkor mégis mire kellene gondolnom?
2015. jan. 31. 10:59
16/25 A kérdező kommentje:
Kellehür, mert én MAGAMMAL szemben érzem sértőnek és rágalmazásnak, mikor naponta egy tucatszor legalább leírják, hogy az ÖSSZES NŐ felszínes, pénzéhes, buta és életképtelen, csak a világon (azaz a férfiakon) akarnak élősködni. Ha nem akarjátok, hogy foglalkozzanak veletek, akkor miért kántáljátok?
#14 Tényleg érdekel, viszont értelmes választ még nem kaptam, szinte csak támadást.
17/25 A kérdező kommentje:
#15 Nyugi, a férfiak is pont ezt csinálják. Azt meg ne várja el senki (se férfi, se nő), hogy mindenki őszintén vonzónak találja.
Ez már a sokadik kérdésed a témában. Szemforgató módon le is tagadhatod, nem bánom. De ha hajlamos az őszinteségre, mondd meg: miért érdekel téged ez a téma? Megpendült benned egy húr... de mitől?
2015. jan. 31. 11:17
A 15-ös vagyok. Volt már olyan, hogy tetszett lány, akit barátnőnek szerettem volna. Ő erre nem volt vevő, mert nem voltam az esete...-eddig oké. Csakhogy szabályosan megsértődött, hogy mi az, hogy egyáltalán úgy mertem gondolni rá. Holott ő sem egy világszépe. Tudod, aki nem egy Feláldozhatók-főszereplő-típus, az neki nem is férfi.
A gond csak az, hogy egyre-másra találkozni azzal a hozzáállással, hogy ha nem vagy messze átlagon felüli, akkor nem vagy férfi a szememben. És nem a lány külsejétől függ sok esetben, hogy mennyire tette ezt a szemléletet a magáévá.
2015. jan. 31. 11:25
20/25 A kérdező kommentje:
Ez az első kérdésem a témában. És azért érdekel, mert magamra és az egész női nemre sértőnek tartom a hozzáállásukat és a megszólalásaikat, másrészt érdekelne, hogy ezen férfiak mégis mi kiutat látnak ebből a helyzetből, ha magukon nem kívánnak változtatni.
Kapcsolódó kérdések: