Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkeresésben sikertelen fiúk miért nem képesek elfogadni, hogy bennük is lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Miért mindig a lányokat és a sikeres srácokat hibáztatják? Miért nem képesek elviselni a kritikát?2014. okt. 11. 12:43
1/6 anonim válasza:
Én tudom hogy bennem van a hiba: nem születtem magasnak és helyes arcúnak.
2/6 anonim válasza:
Ha nem vagyunk képesek beismerni, hogy bennünk van a hiba, akkor miért az minden második kérdés, hogy miért nyávogunk, miért utáljuk magunkat, miért nincs önbizalmunk stb.?
Nem voltál errefelé mostanában, ugye?
3/6 anonim válasza:
1. Azt hiszem én is tudom, hogy nem lehet ilyen negatívan élni jó minőségben...
Hát kérdező, bennük is lehet, meg abban is, hogy a kirakatba helyezett mellű, cicagatyás, agyonfestett csajoknál próbálkoznak általában.
4/6 anonim válasza:
Én beismerem,hogy ocsmány okádék srác vagyok,csak nem bírom feldolgozni,hogy más miért született helyesnek,eleve sikerre predesztinálva a lányok körében,én pedig miért rondának..
5/6 A kérdező kommentje:
"Csúnya" fiúk, azzal is másra hárítjátok a felelősséget a saját sikertelenségetekért, ha a sorsot hibáztatjátok, hogy ti ilyennek meg olyannak születtetek. Lehet, hogy a "helyes" fiúk sem alapból ilyenek, csak kihozzák magukból a legtöbbet, meg talán társul még hozzá valami érdekes személyiség, jó kiállás, hozzáállás, amivel nektek is összejöhetnének a dolgok, csak dolgozni kéne érte. És ne mondjátok, hogy "hát de a lányok így megy úgy csak a külsőt nézik", mert az ilyen (abszolút nem imponáló) gondolkodás is csak a saját szegénységetek.
2014. okt. 11. 13:43
6/6 anonim válasza:
" Lehet, hogy a "helyes" fiúk sem alapból ilyenek, csak kihozzák magukból a legtöbbet"
Én kihozom magamból a legtöbbet, sportolok, gyakran járok fodrászhoz, igényesen öltözködöm, ettől függetlenül aki egy fejjel magasabb nálam és genetikailag helyes az arca, az már eladhatóbb, még ha ezeket nem is teszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!