Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetem hiba volt? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetem hiba volt? Ti mit reagálnátok egy ilyenre?

Figyelt kérdés
Kevesebb mint két hete szakított velem egy nagyon hosszú és nagyon boldog kapcsolat utàn elég fura indokokkal. Pàr napja azt mondta, hogy megtetszett neki egy másik lány és hamarosan össze fognak jönni. Ahhoz képest sokszor írogat nekem elég személyes dolgokat. Ma nem bírtam tovább és megfogalmaztam az érzéseimet smsben és elküldtem neki. Két embernek mutattam meg mindkettő majdnem sírt mire végig olvasta. Nem tudom, hogy ez az egész mennyire volt jó ötlet. Félek, hogy nagyon megharagszik rám emiatt. Ti mit reagàlnátok erre a helyében?
2014. okt. 6. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
mit írtál?
2014. okt. 6. 17:43
 2/7 A kérdező kommentje:
,, Ne haragudj, hogy írok tudom h vszeg mérges leszel de ezt nem bírom magamban tartani. Nagyon szeretlek és nem bírok nélküled élni. Nekem te jelentessz mindent és bármit meg tennék érted, az életemet adnám érted. Rettegek h örökre elveszítelek. Àllandóan azon gondolkozom h hogyan tudnám újra éleszteni benned ezt az egészet. Minden percben azt kivánom, hogy bárcsak szeretnél, bárcsak azt éreznéd, hogy hiányzom, bár tudom h ez kb lehetetlen. Bármit megadnék h átölelheselek. Bocsánat ha megbántottalak valamivel, vagy ha nem volt jó neked velem. Mindig szeretni foglak."
2014. okt. 6. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy megharagudna.

nincs egy csepp önbecsülésed? mit akartál elérni ezzel az smssel? mással akar lenni. tovább kellene lépned.

nagyon szép üzenet meg romantikus...csak épp hülye vagy

2014. okt. 6. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
ezt már lekésted,ha érezne valamit nem a másikkal lenne.
2014. okt. 6. 17:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Nincs még a másikkal. Nem vagyok hülye csak nagyon szeretem. Minden közös ismerősünk meg van rökönyödve a történteken. Nekem tényleg ő jelent mindent.
2014. okt. 6. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:
de te neki nem. különben nem hagyott volna el. azt akarod hogy szánalomból menjen vissza hozzád?
2014. okt. 6. 17:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Talàn még azt is el tudnám viselni, de ilyet nem tenne. Az a baj, hogy tudom, hogy mennyire szeretett és az ilyen nem múlik el csak úgy egyik napról a másikra. Emiatt reménykedek, hogy hàtha nem vagyok még teljesen közömbös számára.
2014. okt. 6. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!