Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hiba volt megütni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hiba volt megütni a barátnőmet?

Figyelt kérdés
3-4 nappal ezelőtt veszekedtünk, úgy tűnik, hogy ő jobban bepöccent, mivel tökön rúgott. Ezután ahogy a földre kényszerültem, ösztönösen utána kaptam, megfogtam a lábát és a másik kezemmel ököllel egy jó nagyot beleütöttem a combjába, ami aztán eléggé be is kékült, még most is fájdalja. Előtte soha nem ütöttem meg.
2014. okt. 5. 12:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
29%
egy nőt akármilyen körülmények között megütni g*ciség
 2/24 anonim ***** válasza:
25%
IGEN!!!!!!!!
 3/24 anonim ***** válasza:
71%
Hát az uriember felem azt mondja mindig hiba megutni egy nőt, viszont másrészről el kell ismernem, hogy bizony hiaba tagadjuk, a nők egy kis szazaleka igenyli, kiprovokalja.. En nyilvan ilyen kapcsolatot nem valasztok, mivel en nem utok meg not...
2014. okt. 5. 12:35
 4/24 anonim ***** válasza:
63%
Igen de ha ribi akkor nem!
2014. okt. 5. 12:35
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nos én sose ütnék meg egy lányt, meg brutálisan hangzik, de az is hogy tökön rúgott.

Van egy olyan szabály hogy nőt nem ütünk meg, de a férfit se rúgjuk tökön, itt egyformán hibáztatok, de elég nagyot.

Ezt szerintem most fejezzétek be együtt. Elítélni nem kéne hogy bárkinek elítéljen, mert nem te kezdted és a legfájdalmasabb pontodon kaptad te is.

2014. okt. 5. 12:36
 6/24 anonim ***** válasza:
59%
hiba.. bar azert neki se kellett volna tokon rugnia.
2014. okt. 5. 12:36
 7/24 anonim ***** válasza:
59%

Nem volt az.

1. Lányok, egyenjogúság van. Ha egyenlő jogokat akartok, azokkal az élet minden területén egyenlőség jár. Ahogy egy nő üthet meg egy férfit, egy férfi is úgy üthet meg nőt.

2. Nem, mert ő kezdte.

3. Nem, mert a nők jellemzően általában a lelki erőszakban jók nagyon, a férfiak meg a fizikai erőszakban jók. A barátnőd még a fizikai erőszakba is átcsúszott.

4. Örüljön, hogy nem puncin, mellen, vagy hason rúgtad (az lenne kb. egyenlő azzal, hogy ő meg téged tökön).

5. Undorító hülyeség, hogy nőt soha nem ütünk meg. Az is hülyeség hogy minden nőt tisztelni kell. Gondolkodjatok már emberek, akik ebben hisztek! Valakit csak azért kell tisztelni, mert pinával a lába közé született?

Azt kell tisztelni, aki valamivel kiérdemli, kivívja a tiszteletet. Senkit nem szabad csak úgy a semmiért tisztelni (mert nő, mert öreg, stb.)

2014. okt. 5. 12:37
 8/24 anonim ***** válasza:
53%

Nőt nem ütünk meg. Soha. Ettől függetlenül parasztság, ha tökön rúg. Viszont mivel a férfi sokkal nagyobb fájdalmat tud okozni a nőnek (persze ez alól van kivétel), ezért nem ütheted meg őket. Ez egy b aszott nagy hiba volt.

PS.: ha tettlegességig fajul egy kapcsolat, akkor ott már hatalmas gondok vannak.

2014. okt. 5. 12:39
 9/24 anonim ***** válasza:
45%
Ez tipikus esete annak, amikor bizony nem volt hiba, bár talán a legbölcsebb lépés sem.
2014. okt. 5. 12:39
 10/24 anonim ***** válasza:
63%

Családon belüli erőszak volt :D

Te csak védekeztél ellen, szóval nem hiszem, hogy gond lenne.

2014. okt. 5. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!