Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hiba volt megütni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hiba volt megütni a barátnőmet?

Figyelt kérdés
3-4 nappal ezelőtt veszekedtünk, úgy tűnik, hogy ő jobban bepöccent, mivel tökön rúgott. Ezután ahogy a földre kényszerültem, ösztönösen utána kaptam, megfogtam a lábát és a másik kezemmel ököllel egy jó nagyot beleütöttem a combjába, ami aztán eléggé be is kékült, még most is fájdalja. Előtte soha nem ütöttem meg.
2014. okt. 5. 12:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes megfigyelni a válaszolók kettős mércéjét is ezzel kapcsolatban általában.

Ha egy férfi üt meg nőt:

-hagyd el!

-jelentsd fel!

-a mocsok állatja!

Ha egy nő üt meg férfit:

-férfi vagy, ne üss vissza!

-biztos rosszat csináltál!

2014. okt. 5. 12:46
 12/24 anonim ***** válasza:
68%

Nem volt hiba, minek rúgott tökön?

Annyira szánalmasnak tartom ezért a nőket, h nem vállalják a felelősséget.

Igazi gerinctelen patkányok....

2014. okt. 5. 12:48
 13/24 anonim ***** válasza:
35%

Szétvertem volna az arcát,lerúgtam volna a veséjét,mint hogy már nem is egynek.

És szarok a véleményetekre

2014. okt. 5. 12:50
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

11.

Ez meg a másik, egyenlőségről papolnak, erre alanyi jogon követelik, h következmények nélkül bántalmazhassanak férfiakat:)

Ehhez aztán vastag bőr kell.

2014. okt. 5. 12:50
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Jol tetted, mit kepzel hogy tokon rug, na ne mar.
2014. okt. 5. 12:51
 16/24 A kérdező kommentje:

Huh, meglepődtem a válaszokon. Azt hittem több lesz az olyan válasz, hogy, "ő kezdte stb", hát ez van(vagy csak túl sok a nő ezen a fórumon?), akkor tényleg hiba volt megütnöm. Én csak azt sajnálom, hogy idáig fajult a dolog.

Szégyen nem szégyen, én nem érzek bűntudatot mert VISSZA ütöttem, ráadásul nem is olyan helyen ütöttem, ami úgy fájna mint nekem fájt.

2014. okt. 5. 12:51
 17/24 anonim ***** válasza:
30%
Nekem is kezd elegem lenni a noi egyenlosegbol... Amikor bezzeg azt akarjak, h csak a ferfi cipeljen, meg stb, akkor mar nincs egyenloseg, mikor penzt kell keresni, akkor sem igazan akarodzik a dolog.. Rosszul mukodik a modern egyenloseg a ferfiak es a nok kozott.. Amugy ezert vsn ennyi b uzi is, mert kezdenek elnőiesedni a ferfiak, mert eloszeretettel csinaltok pincsi kutyat beloluk, ahelyett, h ferfit csinalnatok...
2014. okt. 5. 12:54
 18/24 anonim ***** válasza:
33%
Vegulis vegg gondolva, meg kell valtoztatnom az elso velemenyem... Az a no erdemli meg, hogy uriemberkent viselkedjunk veluk szemben, amelyik illemtudo, nőhöz méltó módon viselkedik... Aki tokon rug egy ferfit, az nem erdemel jobbat... Hozza teszem en akkor se megutottem volna, hanem soha de soha tobbet nem latott volna, es levego lett volna a szamomra utana
2014. okt. 5. 12:58
 19/24 anonim ***** válasza:
:D :D
2014. okt. 5. 12:58
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem nevezném hibának, természetes reakció, h ha megütnek visszaütsz, főleg ha ilyen helyen találnak el.

Az meg h nő semmit nem jelent, ha ahhoz nagylány volt, h megrúgjon akkor vállalja a többit is.

Én se megyek oda a kidobókhoz okoskodni meg anyázni, mert ők az erősebbek és nem ér visszaütni.

2014. okt. 5. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!