Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A folyton a nők miatt nyafogó, vergődő, párkeresésben sikertelen srácokon lehet valahogyan segíteni? Ha igen, hogy?
#10 Már bocs, de inkább hiszek a saját szememnek, mint névtelenül írogató idegeneknek :)
Ha bárki, akivel elkezdtél itt ismerkedni, úgy nézett volna ki, mint pl. én, biztosan nem jöttél volna össze vele, vagy 1-2 hónapon belül szétmentetek volna, mert aki így néz ki, abba nem lehet beleszeretni.
#17: ha kuldesz kepet oszinten elmondom a velemenyem.
Viszont ha lattak rolad kepet es meg igy is akartak talalkozni (megszavazom neked a bizalmat, hogy nem photoshoppoltal) akkor miert lenne baj a kulsoddel? Es ha nem tetszettel nekik akkor miert talalkoztak veled es lett belole parkapcsolat...nem ertem
#19 Nem küldök képet, mert volt már, aki visszaélt vele. Amúgy igazából profilból vagyok baromi ronda, márpedig a legtöbb kép mindenkiről szemből készül, továbbá képen nem mindig látszik, hogy milyen törpe vagyok.
Valószínűleg azért lett belőle párkapcsolat, mert azt hitték, felül tudnak emelkedni a külsőmön, és annak ellenére belém tudnak szeretni, aztán amikor kiderült, hogy nőként nem képesek erre, akkor szakítottak. Egyébként jó pár ilyen netes ismeretségből indult randim volt még ezeken kívül, de a legtöbbnek nem lett folytatása a fenti okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!