Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A folyton a nők miatt nyafogó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A folyton a nők miatt nyafogó, vergődő, párkeresésben sikertelen srácokon lehet valahogyan segíteni? Ha igen, hogy?

Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 17:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Lehet,puncival.
2015. okt. 29. 18:07
 12/32 anonim ***** válasza:
34%

#10 Már bocs, de inkább hiszek a saját szememnek, mint névtelenül írogató idegeneknek :)

Ha bárki, akivel elkezdtél itt ismerkedni, úgy nézett volna ki, mint pl. én, biztosan nem jöttél volna össze vele, vagy 1-2 hónapon belül szétmentetek volna, mert aki így néz ki, abba nem lehet beleszeretni.

2015. okt. 29. 18:12
 13/32 anonim ***** válasza:
75%
# 12: ha összejövök valakivel és rövid idő után szétmegyünk, akkor az nem a külseje, hanem a személyisége miatt van. Mivel saját bevallásod szerint mindenki elutasít, úgy vélem, nem túl sok párkapcsolati tapasztalatod lehet...
2015. okt. 29. 18:19
 14/32 anonim ***** válasza:
10%
Volt néhány párkapcsolatom, de egyik se tartott tovább 2-3 hónapnál. Vagy csak azért jöttek velem össze, hogy anyagilag kihasználjanak, vagy nem tudtak felülemelkedni az undorító külsőmön.
2015. okt. 29. 18:26
 15/32 anonim ***** válasza:
50%
#14 nem tudom elhinni ezt, ha osszejott veled es par honapig tartott akkor nem a kulsod miatt hagyott el
2015. okt. 29. 18:30
 16/32 anonim válasza:
Az. Én. Kérdéseimre. Még. Mindig. Nem. Kaptam. Választ. Pont.
2015. okt. 29. 18:44
 17/32 anonim ***** válasza:
#15 Pedig így volt. Két esetben volt ilyen, mindkettőjükkel neten ismerkedtem meg, és az első találkozás után, bár összejöttünk, érezhetően megváltozott a hozzáállásuk felém. Egyértelmű, hogy élőben nem jöttem be nekik annyira, mint képen.
2015. okt. 29. 18:48
 18/32 anonim ***** válasza:
A #6 leírta, amit gondolok.
2015. okt. 29. 18:55
 19/32 anonim ***** válasza:

#17: ha kuldesz kepet oszinten elmondom a velemenyem.

Viszont ha lattak rolad kepet es meg igy is akartak talalkozni (megszavazom neked a bizalmat, hogy nem photoshoppoltal) akkor miert lenne baj a kulsoddel? Es ha nem tetszettel nekik akkor miert talalkoztak veled es lett belole parkapcsolat...nem ertem

2015. okt. 29. 18:57
 20/32 anonim ***** válasza:

#19 Nem küldök képet, mert volt már, aki visszaélt vele. Amúgy igazából profilból vagyok baromi ronda, márpedig a legtöbb kép mindenkiről szemből készül, továbbá képen nem mindig látszik, hogy milyen törpe vagyok.

Valószínűleg azért lett belőle párkapcsolat, mert azt hitték, felül tudnak emelkedni a külsőmön, és annak ellenére belém tudnak szeretni, aztán amikor kiderült, hogy nőként nem képesek erre, akkor szakítottak. Egyébként jó pár ilyen netes ismeretségből indult randim volt még ezeken kívül, de a legtöbbnek nem lett folytatása a fenti okok miatt.

2015. okt. 29. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!