Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aztán hogy a férfiak nem felszínesek?
Az utolsó mondat mindent visz :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
Szerintem a kérdező pont arra akart kilyukadni, hogy ha a nőknek megadatik ilyen akkor a férfiaknak is szeretné.
Mellesleg, nincs abban semmi rossz, ha egy férfi vonzó nőkkel akar dugni, pont ez a normális csak ugye ezt még nagy lelkesedéssel és kitartással sem igazán fogja tudni elérni.
Mellesleg a felszínesség inkább jelenti azt, ha valaki a márkás/drága/jól kinéző holmikra bukik a másikon mert inkább villogni akar a partnerével mások előtt és ez alapján is választ.
Vagy troll, vagy frusztált omegahím.
Te pedig ostoba vagy, ha egy fórum alapján általánosítasz.
Igen, a felszínes emberek felszínesek.
Nevettem egy fél sort. :)
Mondjuk nálam vonzóság sem külsőből fakad. Ilyen fashzsapkákat meg nem értem.
de szánalmasok a gyks nők! 1 férfi nem álmodozhat szép nőről mert akkor felszínes..... bezzeg nektek lehet mindent..... 1 másik példa Am meg a másik észrevétel:
Ha egy lány otthagyja a barátját egy másik srácért:"hát a lányok ilyenek" meg "biztos szar volt a sráccal"
Ha egy srác otthagyja a lányt egy másikért: egy utolsó féreg és szegény lány.
Ha egy lány kikosaraz egy srácot: természetes, nem fog minden nyomorékkal összejönni.
Ha egy srác kikosaraz egy lányt: mekkora szemétláda hogy esélyt sem ad, meg válogat mert persze neki csak a nagy csöcsű bombanők kellenek.
Ha egy lány megcsalja a másikat: biztos megváltoztak az érzései meg nem nyújtott sokat a srác.
Ha egy srác csalja meg a másikat: egy utolsó féreg.
Kérdező, mondanak neked valamit azok a fogalmak, hogy "költői kérdés" meg "cinizmus"? Felteszem nem, máskülönben fel se tetted volna a kérdést.
Ha már a költői kérdéseknél tartunk, had kérdezzem meg, melyik a gyakoribb, amikor egy férfi keres gazdag nőt, vagy fordítva?
Ennyit a felszínességről. Nem az a gond, hogy az emberek azok, mert kár tagadni, azok vagyunk. Főleg én. Felül lehet emelkedni ezen valamilyen szinten. A gond ott kezdődik, hogy a nők még akkor se hajlandóak ezt bevallani, amikor a bőrüket nyúzzák, az említett felülemelkedés eléréséhez azonban először be kell ismerni, hogy felszínesek vagyunk. A nők többsége erre képtelen, akik meg erőt vesznek magukon és megteszik, azokat a többi nő kiközösíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!