Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Halott már valaki az 55 ezres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halott már valaki az 55 ezres szabályról?

Figyelt kérdés
Csak Magyarországon a 18-39 éves korosztályban 55 ezer férfival több van mint nő. Nyilván ezért nem lesz ennyi férfinak nője , és azt szokták kamuzni hogy a nőknek is épp ugyan olyan nehéz párt találni. Ki hogyan szokott felülkerekedni a dákos konkurencián? :) Nekem eddig az vált be legjobban hogy pénztárcát nem kímélő módon megveszem a nőt kilóra.

2015. okt. 26. 23:41
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
97%
31: Igen, de erre hogy jön a szádra, hogy biztonságban érezni magad? Mert ez nem az!
2015. okt. 27. 10:19
 32/45 anonim ***** válasza:
83%

60 éves férfiként én is sírok ezeken a rinyálós beírásokon, hogy nem talál senki magának párt! Akár nő, akár férfi ne a facebook-on akarjon megismerkedni valakivel, mert az egy virtuális világ valós értékek nélkül. Lehet hogy van létjogosultsága, de arra találták ki hogy hülyére vegyenek benneteket, és sikerült! Nekem nincs gondom az ismerkedéssel 60 évesen sem! De nincs szükségem arra sem hogy minden héten új csajt szedjek fel, mert kielégíteni nem tudok egyet sem!

Szerencsétlen, szánalmas világ!

2015. okt. 27. 10:21
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Van anyagi, párkapcsolati stb.. biztonság. Te arra érted, hogy félek egyedül, gondolom megvernek. Nem, nem erre értettem. Ezekszerint Te nem érted, a többi nő ige, akiktől hallottad.
2015. okt. 27. 10:30
 34/45 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy még ha így is lenne, tanul egy csomó külföldi csaj a hazai egyetemeken, hajrá, őket is fel lehet szedni.
2015. okt. 27. 10:46
 35/45 anonim ***** válasza:
82%

Manapság muszáj relativizálni mindent, máskülönben a homlokodra sütik, hogy "te büdös megkülönböztető" és onnantól kezdve a szavaidnak semmi súlya nem lesz, mert kiközösítenek a közéleti eszmecserékből.

Hogy ennek az ide nem illő dolognak mi köze a kérdéshez? Csupán annyi, hogy manapság kutya kötelessége minden közéleti szereplőnek azt a hazugságot mantrázni, hogy a férfiaknak és a nőknek ugyan olyan nehéz a párkeresés. Ühhhhmmmmm.... miért is? A társkeresésben alapvetően két kategóriába lehet sorolni az embereket: aktív és passzív. Az előbbi keres, az utóbbi pedig várja, hogy megtalálják. És itt jön be az, amit azok a véglények, akik a fenti hazugságok osztják képtelenek felfogni. MINDIG AZ AKTÍVNAK VAN NEHEZEBB DOLGA. Természetesen az aktív fél lehet nő is, ahogy a passzív is férfi, de húzzuk már ki a fejünket a seggünkből és lássuk már be, hogy az esetek túlnyomó részében a férfi az aktív fél. Attól, hogy van néhány aktív nő még a szabály szabály marad, legfeljebb ők azok a kivételek, amitől a szabály erősödik. Kár azt hazudni, hogy a nőknek is ugyan olyan nehéz, mert e olyan hatalmas kamu, mint a tömegnövelőt zabáló Eiffel torony. A passzív szerep sokkal kevesebb idő és energia befektetést kíván, mint az aktív, a passzív dolga az esetek többségében a várakozás és a válogatás, az aktívé a keresés, a megpuhítás, a bizonyítás és végül a megszerzés. Vegyünk csak egy mindennapi példát. Kinek van nehezebb munkája? Annak, aki mérföldeken át keresi az almafákat, amikről sokszor le is esik munka közben, de az almákat le kell szednie és el kell cipelnie, vagy annak, aki egy aszal mellett ülve átválogatja az almákat? A relativizáló véglények szerint mindkét meló egyformán nehéz.

2015. okt. 27. 10:54
 36/45 anonim ***** válasza:
81%
35: attól nem anyagias valaki, hogy vár némi törekvést a párjától. Férfiként én is várok a többi férfitól. De még azt is el tudom fogadni, hogy valaki marad a minimálbér körüli munkákon és jól érzi magát. Mert az a végső cél hogy jól érezzük magunkat. De azzal nem tudok mit kezdeni, hogy valakiben nincs törekvés se, jól se érzi magát, csak nyávog. Tudom hogy kellene szociálisan érzékenynek lennem, de nem megy. Ezt a problémát inkább meghagyom a társadalomtudósoknak, atyáskodó politikusoknak, akik ezek helyett a tehetetlen emberek helyett próbálnak gondolkodni. Örülök ha sikerül nekik. Megjegyzem a tapasztalat szerint pont a nőktől számíthattok nagyobb megértésre.
2015. okt. 27. 11:10
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
33: Nem értem, nem értem, ezért kérdezem, mert el sem tudom képzelni, miről van szó!:)
2015. okt. 27. 11:31
 38/45 anonim ***** válasza:
81%
És valószínűleg ez már a sokadik regisztrációja, mert előbb-utóbb mindig kib.sszák innen a hangneme miatt (és még csodálkozik, hogy az életben úgy reagálnak rá a nők, ahogy) :P
2015. okt. 27. 11:35
 39/45 anonim ***** válasza:
28%
Zseni vagyok. Így.
2015. okt. 28. 21:51
 40/45 anonim ***** válasza:
Szerintem egy joghurtnak több esze van, mint neked, "kedves" utolsó :D
2015. nov. 1. 01:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!