Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Halott már valaki az 55 ezres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halott már valaki az 55 ezres szabályról?

Figyelt kérdés
Csak Magyarországon a 18-39 éves korosztályban 55 ezer férfival több van mint nő. Nyilván ezért nem lesz ennyi férfinak nője , és azt szokták kamuzni hogy a nőknek is épp ugyan olyan nehéz párt találni. Ki hogyan szokott felülkerekedni a dákos konkurencián? :) Nekem eddig az vált be legjobban hogy pénztárcát nem kímélő módon megveszem a nőt kilóra.

2015. okt. 26. 23:41
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
72%
az nő ismerőseim: azért van 1 pasival mert nincs hol laknia,van gyerek és nem akar elválni a gyerek miatt évek óta nincs sex a férjével,atm autómatának nézi a csávót,30 elmúlt és inkább van valakivel mint hogy egyedül legyen! ezek a variációk... de még lehetne sorolni...
2015. okt. 27. 01:25
 22/45 anonim ***** válasza:
83%
A mindenségi is, mennyi megkeseredett nőgyűlölő van itt. Na csináljatok amit akartok, én lépek.
2015. okt. 27. 01:27
 23/45 anonim ***** válasza:
83%
23: Szóvan van 10 vagy 43 ilyen nőismerősöd! Értem! Akkor joggal küldesz el olyan nőket anyjuk pcsájába, akik önfenntartók és saját lakásban élnek. Nagyon bölcs vagy!:) Igazad van, így kell nyitni azoknál a nőknél, akik bejönnének neked, mert abból semmi nem igaz rájuk, amikre ki vagy bukva.:) Jól csinálod, kergess el mindenkit! Akkor biztos lesz nőd!
2015. okt. 27. 02:20
 24/45 anonim ***** válasza:
94%

" A valódi természettel nincs gond,

kivéve akkor, ha alamuszi-nyuszi

vagy. Sajnálom, de ebbe egy nő sem

tud beleszeretni."

Ez hulyeseg. Mindenki kell valakinek, nem kell megvaltozni emiatt!

Az én párom pl biztosan nem cserelne le engem egy humorbonbon csajozogépre pedig én is a nyuszi kategoria vagyok de neki én kellek nekem pedig Õ. :)

2015. okt. 27. 02:33
 25/45 anonim ***** válasza:
95%

" NEM! NINCS

KIVÉTEL! MINDEN NŐ ÉRDEKBŐL

CSELEKVŐ ALJAS RONGY, HAZUG

FÉREG!"

Fura ismerosi köröd van. Lehet tenyleg nincs az ismeroseid kozott kivetel. De amugy nem ilyen mindegyik, a párom se és sok más lány se.

2015. okt. 27. 02:35
 26/45 anonim ***** válasza:
66%
Mennyi megkeseredett, szerencsétlen pali van itt! Én 24 éves vagyok, de nem jönnék össze korombeli pasival. Én dolgozok, megszoktam egy életvitelt, lejjebb nem fogom adni, hogy még annyi örömöm se legyen! Az a baj, hogy az lenne a normális a mai pasik szemszögével, ha mindent felborítana egy nő érte, képes lenne szegényebb körülmények között élni, mert a pasi lusta, a nőnek meg még pluszba ott a háztartás. És komolyan itt sírtok, amikor a 20-as anyuci kicsi pömpölőék el se akarnak költözni otthonról, mert a szoknyácska alól kényelmesebb a kilátás? Családalapítás kizárt, mert nem élte ki magát vagy a törekvésére fogja, hogy otthon tud kuporgatni, fölösleges az albérlet? Könyörgöm, egy 30 éves pasi jobb esetben ezeken már túl van, képes egyedül élni, nem kell neki lélegeztetőgép, se anya, se senki, nem várja el, hogy kiszolgálják, ha addig magát szolgálta ki. Nem mintha nem tenném meg úgy, hogy besegít. Mi hamarabb lépünk úgy, hogy a pasiknak sokkal több munkalehetősége van. Én képes voltam lépni, külön élek, van munkám, huszonéves csőcselék miért nem képes megtenni? Na meg a megkeresett pénzből meleges, csöcskidobós rózsaszín felső, meg bilis gatya dukál... utána meg sír mindegyik, hogy nem tisztelik a nők! Hol vannak egyáltalán férfiak? 26 évesen még mennek bulizni, inni, hát egyem meg a lelkét... hátam közepére se kellene. Semmi komolyság, elképzelés, fantázia, csak sírás, hogy nincs munkahely, nincs rá pénz, hogy a kis falvacskából elkóboroljon! Én egy pici faluból költöztem egy városba, ahonnan szintén továbbfogok lépni és hamarosan kimegyek külföldre dolgozni. Sokan ettől is félnek, mert jajj mi lesz kint, átvágnak, sok a csaló... persze-persze, meg a nagy dumák... aok ismerősöm kint van már hónapok vagy évek óta és köszönik szépen, haza se akarnak menni. Kezdőtőkét honnan kaparj elő? Munkából! Volt, hogy 2 munkahelyem volt, 1 évig magamról se tudtam, de csak így lehet továbblépni. Hja és mellette diplomáztam is és elvezettem egy háztartást már akkor :D Én nem várom el, hogy eltartsanak, eddig se tettem. Hja és a romantika: igen, kell a virág, udvarlás, kiruccanás, kell egy olyan FÉRFI, aki mellett biztonságban érzem magam, törekvő, nem elégszik meg egy sima minimálbérrel, lát lehetőséget, családot akar alapítani, házasodni akar. Igen, ha lett volna mellettem egy FÉRFI, akkor n már házasodnék :D Azért ne gondoljátok, hogy nekünk is annyira könnyű! Beállítjátok negatívnak a nőket, holott csak ti szerencsétlenkedtek és kihalt belőletek minden, ami férfira utalt volna. Kettő az enyém volt, csak az egyik kiment külföldre, én még akkor nem fejeztem be a tanulmányaimat, a másik pedig kezdett belekényelmesedni a kapcsolatba. Nem vagyok házisárkány, komproisszumokon alapszik minden és azon, hogy miket meg nem teszünk a másikért. A pasik csak nyígnak, közben sokban van hiba.
2015. okt. 27. 10:01
 27/45 anonim ***** válasza:
75%

"nem kell neki lélegeztetőgép, se anya, se senki, nem várja el, hogy kiszolgálják, ha addig magát szolgálta ki"

Ez a lélegeztetőgép ez nagy 5let volt!:)

2015. okt. 27. 10:08
 28/45 anonim ***** válasza:
60%
Hja kifelejtettem: Egyik se volt nagy Don Huan, csak jó volt a dumájuk, aranyosak voltak és foglalkoztak velem. Ugyanúgy, ahogy én is. Nincs ideálom, persze vannak, akik jobban bejönnek. Igazából meglátni, megszeretni vagy csak simán az idő eldönti. Nem kell túlreagálni ezt. Azért írtam az anyagi vonzatról, mert az alap és már ott elakadnak a pasik. Egy családhoz pénz kell, én pedig családra törekszem, nem a szmlákon rágódni. Nyaralni menni, kikapcsolódni. És tudjátok, ez egy átlag magyarnak már nagy szám, felvágós téma... sajnos idáig jutottunk, pedig szerintem minden átlag életmódot élő embernek járna ez! Alapjáraton egy bulizós ürgét se szeretnék magam mellett látni. És nem írtam, hogy legyen gazdag, csak törekedjen rá és akarjon élni. Nem számít, ha szegényebb, de majd később legyen egy bizonyos szinten.
2015. okt. 27. 10:09
 29/45 anonim ***** válasza:
80%

Kérdeznék valamit, én is nő vagyok, és nem értettem ezt a gondolatot soha:

"kell egy olyan FÉRFI, aki mellett biztonságban érzem magam"

Te a leírásod alapján elélsz a jég hátán is, akkor hát mit jelentsen ez a biztonságérzet-hiány, amit kívülről, egy férfitől vársz?

Férfi nélkül bizonytalannak érzed magad? Miben?

Én nem ismerem ezt az érzést.

2015. okt. 27. 10:12
 30/45 anonim ***** válasza:
54%
Nem érzékeltem én sem addig, amíg nem éltem párkapcsolatban. Igazából jó valakihez odabújni és csak úgy lenni. Na meg jó egy férfi a háznál, egy atomállatot nem fogok tudni rögtön leütni :D Na meg ez egy általános dolog. Mert vannak olyan történések, amik rosszul érintenek, elgyengítenek kicsit és kellene támogatás. Elvagyok nélküle, nem arról van szó. De én is szeretek párban élni. Jó, ha mellettem van egy "plusz" :)
2015. okt. 27. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!