Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Halott már valaki az 55 ezres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halott már valaki az 55 ezres szabályról?

Figyelt kérdés
Csak Magyarországon a 18-39 éves korosztályban 55 ezer férfival több van mint nő. Nyilván ezért nem lesz ennyi férfinak nője , és azt szokták kamuzni hogy a nőknek is épp ugyan olyan nehéz párt találni. Ki hogyan szokott felülkerekedni a dákos konkurencián? :) Nekem eddig az vált be legjobban hogy pénztárcát nem kímélő módon megveszem a nőt kilóra.

2015. okt. 26. 23:41
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
76%

#9:

Nekem csak annyi kérdésem lenne hozzád, hogy miért kéne boldog-boldogtalan nőt leszólítani? Akkor meg azért könyvelik el az embert nyomnak, mert neki mindegy kinél próbálkozik, folyamatosan csapatja. A másik pedig, hogy nem bohóc az ember, hogy egy csajos társaságban is szórakoztassa szakadatlan az egeket simogató elvárásaikkal fellépő nőket. A nő ugyanúgy dolgozzon meg a srácért. Mi számít menőségnek? Betanult nőcinkelések, humorzsák szerep, önsztárolás, hogy mekkora király vagyok? Tehát egy hazugságra épített fhaszság. Mert nem a valódi természetébe szeret akkor bele a srácnak, hanem egy szerepbe, amit előad. Mindenki jár násztáncot. Más kérdés, hogy valaki hitelesen, önmagát adva, vagy az előbb említett szerepek mögé bújva.

Másrészről nem egyszerű egy introvertált férfinek csajozni, amikor már eleve előítéletek százait kell lelépnie, mikor még csak meg sem közelítette a nőt, és azon aszal egy rakás nő, hogy mit hibázol el már az első pillanatokban. Nem szórakoztatóközpont egyetlen normális férfi sem, szerintem.

2015. okt. 27. 00:24
 12/45 anonim ***** válasza:
57%
Az én észrevételem szerint a legnagyobb baj azzal van, hogy a 20as éveit koptató srácok vannak a legnagyobb sz@rban. A 16-20 év közötti csajoknak mind az ilyen vele egykorú páwa "nagymenő" címeres tahó ocsmány állatok kellenek, a 20+ csajoknak meg az ilyen 30 éves korosodó faszik mert már van munkájuk, pénzük, kocsijuk ecetera. A kettő közötti korosztály meg bekaphatja.
2015. okt. 27. 00:27
 13/45 anonim ***** válasza:
67%

LoveYouShailene-nak:

A témák, amiket felvetettél, igen nagyok. Nincs időm, és kedvem sem kivesézni, pláne ebben a kategóriában nem, ahol az pasik nem hisznek abban, hogy kellenek egy nőnek sem. Egy rövid összefoglalással kell megelégedned:

- Nem kell minden nőt leszólítani, csak azt, aki szimpatikus. Én a múltkor a plázában huppantam oda két csajhoz, jól eldumáltunk. De egyébként meg általában sem kötelező megszólítani senkit sem, csak lehet.

- Aki próbálkozik nőknél, azt soha nem ítélik el, hanem még a férfiak körében is megbecsülik, hiszen bátor dolog. A kocsmában elmeséltem pl, hogy utasított vissza az egyik volt osztálytársnőm, semmi negatívumot nem kaptam.

- A szórakoztatás nem egyenlő a bohóckodással. Ha szórakoztatod a nőket, akkor veled nevetnek, ha bohóckodol, akkor rajtad. A különbség világos.

- Így van, a nő is dolgozzon. De az első lépés a te feladatod. Viszont ha felkelted a nő érdeklődésért, keményen fog dolgozni érted. Ajándékokkal és egyebekkel fog elhalmozni (tapasztalat).

- Menőségnek azok a dolgok számítanak, amik tekintélyt kölcsönöznek neked. Ez több dologban megnyilvánulhat nem csak a sablonokban. Egyszer autószerelés után tiszta olaj voltam, és egy csaj szerint ez szexi volt. Nyilván azért, mert az autószerelés olyan "férfias" munka.

- A valódi természettel nincs gond, kivéve akkor, ha alamuszi-nyuszi vagy. Sajnálom, de ebbe egy nő sem tud beleszeretni. Magának a pasasnak is megnehezíti a dolgát egyébként, ha látják rajta, hogy szerény (nagyobb eséllyel kötnek bele.)

- Szakítani kell az introvertált életmóddal. Legyen nyitott, akkor nem csak a csajozással nem lesz gondja, hanem sok új barátra is szert tehet.

- A szórakoztató központos részt nem értettem.

De remélem a válaszaim érthetőek még akkor is, ha nem értesz velem egyet.

2015. okt. 27. 00:47
 14/45 anonim ***** válasza:
79%
Költözz olyan országba, ahol a KSH szerint több a nő!
2015. okt. 27. 00:49
 15/45 anonim ***** válasza:
35%

#3:

"Az adatokból kiderül, hogy a magyar férfiakra már több magyar nő jut..."

Ja, több magyar nő... úgy 70 fölött, amikor a férfiak java 60-65 éves kinyuvad, a sok nyugger nyanya meg kihúzza 85-90 éves koráig.

"Haverom volt amikor egyszerre 3(!) nővel járt..."

Királyság. Főleg hogy nem ő az egyedüli, aki egyszerre több nőt manipulál. Akkor annak az 55 ezer férfinak még kevesebb nő jut.

Kiegészítésképpen még annyit megjegyeznék, mint amit az egyik korábbi hozzászóló, hogy ha ez nem lenne elég, akkor ott van még az a tény is, hogy a nőknek szinte lehetetlen megfelelni, hiszen előszeretettel utaznak a kiszemelt férfi hibáira kibúvóként, ha külsőre éppen nem az ideáljuk. Ebből következően aztán ott van még a férfiideál problémája: barna haj, barna szem, sötétebb tónusú bőr, 180 centi fölötti magasság, deltás-szálkás testalkat, babaarc borostával, minimum 18-20 centis pénisz. Aztán az alapvető követelmények: töménytelen humorlövő, szuperséf a konyhában, barkácsoló ezermester, állatidomár, raliversenyző, munkahelyen minimum középvezető vagy menedzser, de minimum lépkedjen fölfelé a ranglétrán, mint a McDonald's-ban (mert ugyebár minden munkahelyen van ám előrelépési lehetőség, hipp-hopp, egy segédmunkásból évek munkája alatt felső vezető lehet - a nők szerint), mindezek mellett természetesen legyen figyelmes, tűrje el az oktalan, értelmetlen dühkitöréseket, hisztiket, félszavakból értsen, sőt, egy pillantásból is, és olvasson a nő gondolataiban, ne nézzen rá más nőre, és percre kész legyen a napi aktualitásokból, kezdve a világgazdaságtól egészen a barátnők magánéletéig. Tudjon rajzolni, expresszionista festőként is üzemeljen, verseket tudjon írni, elemezni, értse az irodalmi alkotásokat, nézzen együtt a nővel romantikus filmeket, mindezek mellett legyen ám egyéniség, jellem, karakteres személyiséggel, akaraterővel, célokkal.

Lehet durrogni azon, hogy nem így van.

2015. okt. 27. 00:54
 16/45 anonim ***** válasza:
74%

@00:54

Finoman fogalmazva olyan dolgokat írtál, ami nem felel meg a valóságnak, de igazából ez a te dolgod. Szerintem ez ugyanolyan kifogás, mint a többi, de hogy őszinte legyek, nem is akarlak meggyőzni semmiről. Ha te úgy vélekedsz a dolgokról, ahogy azt leírtad, én értem. De egyetérteni nem értek vele.

2015. okt. 27. 01:00
 17/45 anonim ***** válasza:
50%
hiába van több férfi ha a nőknek a legjobb kell! és mindannyian a tökéletes hapsit várják, hogy majd kigyúrt testtel, luxusautó-slusszkulccsal, cifra palotával, felső vezetői állással, felboríthatatlan egzisztenciával, kiváló szextudással, a hátuk mögött titkos női hódolókkal, rajongókkal, akik éljeneznek, tapsolnak a háta mögött, hogy micsoda férfi, micsoda pasi, micsoda tökéletesség, és a többivel bekopog az ajtajukon csokornyakkendővel, meg egy szál rózsával a szájukban.
2015. okt. 27. 01:06
 18/45 anonim ***** válasza:
76%
18-as: első körben elég az is, ha nem küldöd el őket az anyjuk pcsájába. Ezzel próbálkoztál már?
2015. okt. 27. 01:07
 19/45 anonim ***** válasza:
85%
A férfiak között jóval több a homokos mint a nők közt a leszbikus. Úgyhogy a különbség mindjárt el is tűnt.
2015. okt. 27. 01:20
 20/45 anonim ***** válasza:
61%

01:15

Elhiheted, nem is akarlak meggyőzni, te nem vagy normális.

2015. okt. 27. 01:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!