Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott, csendes lány vagyok. Emiatt nincs párkapcsolatom?
Az tény, hogy megnehezíti a dolgot, de ne csüggedj, mert számtalan zárkózott és csendes lány kelt már el.
Az más kérdés, hogy minden ember más és más tulajdonsággal rendelkezik, tehát 2 csendes lány is különböző, de ezt most figyelmen kívül hagyom. :D
22 évesen én is szűz vagyok még. Egyszerűen nem találtam meg még azt a lányt akivel komolyabbat tudnék elképzelni, lehet azért van mert én is zárkózottabb típus vagyok... De mostanában igyekszem változtatni rajta :D
De ha van kedved beszélgetni akkor írhatsz :) 22/f
Nem baj az, ha szereted kiismerni az embereket, szerintem ez egyáltalán nem ciki. Az cikibb, hogy egy rohanó világban élünk és mindenkinek minden azonnal kell. Mindenki a második randin már meg akarja fektetni a nőt...
Én is zárkózott és csendes vagyok idegenekkel csak azokkal a barátaimmal nem akiket már jobban ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!