Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért mindig az ilyen rideg lányokba zúgok bele?

Mintha csak magamról olvasnék. :)
Légy magadhoz őszinte: valóban szeretnél egy kapcsolatot, vagy csak azt mondod magadnak, mert ez a "normális"? Én tudtam nagyon szerelmes lenni, de nem voltam lelkileg felkészülve egy kapcsolatra. Ezért mindig olyan lányokat választottam, akik nehezen megközelíthetőek voltak. Hogy még legyen visszaút. Mert ha egy olyan lánnyal kezdek, akinek bejövök, akkor már nincs menekvés. :) Oké, vonzott a titokzatosságuk, a kihívás, hogy valahogy megközelítsem őket. Bizony értek csúnya pofára esések.
Tégy egy próbát egy olyan lánnyal, akinek tudod, hogy bejössz! Ha nem sikerül, legalább esélyt adtál a dolgoknak, tapasztalatokat szereztél, és talán nem fogod elszúrni azzal a lánnyal, aki valóban igazán fontos.

És mennyi időt szentelsz ezekre a lányokra?
Csak mert ha azt várod, hogy odamentél beszélgetni és máris lesz egy válasza számodra, akkor nagyon tévúton jársz. Egy beszélgetésből (vagy kettőből, vagy háromból) még azt sem lehet eldönteni, hogy mint ember/barát szimpatikus-e az illető. Ezért sem tartom helyesnek az ilyen konkrét, spontaneitást nélkülöző párkeresést. Szerintem sokkal egészségesebb ha csak éled az életed és nyitott vagy, de nem azt várod minden egyes pillanatban, hogy a következő lány aki szembejön, a csajod lesz-e vagy sem.
Ja és ezt úgy mondom, hogy én is pontosan ilyen lány vagyok. Pont most volt egy ilyen esetem. Összeismerkedtem két fiúval, és az egyik folyton azzal cukkolt, hogy a másiknak tetszek és hogy én mit gondolok a dologról. Én meg nem értettem mi a francot akar... 2 hét után mégis mit gondolhatnék?? Semmit.

:) Öröm ezt olvasni, én ez a fajta csaj vagyok. A barátom is azért jött össze velem, mert ilyen vagyok. :)
AZ a helyzet, hogy lehet hogy nagyon is érdekled a lányt, csak meg nem mondaná, mert akkor összedől a vára, amit önbizalomból emelt. A lány annyira túl van csordulva önbizalommal, hogy úgy gondolja, ér annyit a fiúnak, hogy lassú szenvedések árán meghódítsa. Ha nem így gondolkodna, meg sem tudná szerezni a kiszemelt srácot, mert ezek a srácok, mint te is, telis tele vannak vadászösztönnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!