Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak nagyon utálják, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nagyon utálják, ha egy lány csendes a randin?

Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
azt még jobban, ha nem nyeli le
2015. okt. 12. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Sosem baj, ha nem fáraszt azzal, hogy "ma a macskám beszart a szobába, miközben az új leggingsemet húztam fel, kiakadtam" szövegekkel...:D
2015. okt. 12. 23:14
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Azért ne legyen kussparty...
2015. okt. 12. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Összehozott a sors nem egy olyan pasival, akinek az volt az elsődleges, hogy le tudja darálni a sztorijait és a vicceit, aztán várta, hogy lemenjek hídba attól, hogy ő milyen érdekes ember.

Ilyeneknél marhára nem fontos, hogy érdemben tudjon a nő kommunikálni, hanem az, hogy megkapják a napi ego legyezést.

Persze nyilván nem csak ilyen férfiak vannak, de ha összehoz az élet egy olyan pasival, aki tényleg érdeklődik a véleményed iránt, akkor nem ártana kicsit kifelé nyitnod. (Ha nem rólad szól a kérdés, akkor vedd úgy, hogy általánosságban írtam :D)

2015. okt. 13. 01:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem az utálat szót használnám, inkább csak kínos tud lenni. Annál nincs rosszabb, mikor első randin néma csend van. Szerencsére én mindig kérdezgetek, érdeklődöm, minthogy magamról mesélgessek, így azért általában aktív marad a kommunikáció.

De nem baj ha a lány szégyenlős, vagy visszahúzódó, majd megnyílik később. :)

29F

2015. okt. 13. 05:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Hú, én falra tudnék mászni tőle.
2015. okt. 13. 07:56
 7/7 anonim ***** válasza:
A találkának az a lényege,hogy megismerjétek egymást... Ezt némán nem lehet.
2015. okt. 13. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!