Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltek attól, hogy egyszer megöregszetek, és nem lesz senkitek?
Ha valakinek nincs családja, és megöregszik, nagy valószínűséggel senkire sem számíthat majd. (Sokan persze úgy sem, hogy van családjuk, de a kérdés most nem erre vonatkozik.) Lehet persze nyugdíjból tengődni, de senki nem lesz, aki segítsen a bevásárlásban, vagy az orvoshoz menésben... Az ilyen ember élete magányos.
Nem féltek ettől?
1: Nagyon közel van. Fiatalkorban lehet tenni azért, hogy ez ne így legyen.
2: És a magány? Akik a pénzért segítik, szeretet nem tudnak neki adni.
3: Lehet, hogy sokáig fogsz élni, csak egy negatív periódusban vagy még, azért érzed így.
4: Ne legyél benne olyan biztos, hogy azok az emlékek mindig veled lesznek. Sajnos az idősek igen kevés százaléka őrzi meg a szellemi épségét idős korára, az emlékek elvesznek, és sokan azt az egy embert ismerik csak meg, aki ápolja őket, a többieket nem, és ez az állapot akár tíz évig is fennállhat. Amennyiben még ötvenes éveikben meghalnak, ez a veszély nem fenyeget, csak ugye ez meg nem egy hosszú élettartam.
5: :D
6: Miből gondolod, hogy nincs rá esélyed, hogy barátnőd legyen?
7, 8: Miből gondoljátok, hogy ez nem változik a jövőben?
9: "megdöbbentően virgonc némelyik 80-90 éves ember." A hangsúly a némelyiken van. A legtöbbjük életben sincs addigra sajnos. Az ember párjának az elvesztése valóban nagy trauma, azonban más, ha valaki lehúz valakivel több tíz évet, mintha nem is tud családot alapítani, ez utóbbira vonatkozott. Szerintem az már részsiker, ha ennyi évtizedet eltöltesz valakivel.
12: Domján Edit is így gondolta, de szerintem a korai öngyilkosság nem jó megoldás. :)
6-os vagyok.
Egyszerűen tapasztalat,soha egy nő sem érdeklődött még irántam,általában levegőnek néznek,és még beszélgetni sem állnak le velem kb...
Szóval nincs rá esélyem,mit mondjak még?
Nem születtem sajnos jó genetikával,helyesnek,és így még csak rám se hederítenek a nők.
Szóval megvan rá az okom,és sajnos jogos is. :/
24/F
Idosebb koromban is eljarok sprinteket futni, teniszezni meg mma-ra . Most is vannak barataim, akkor is lesznek. A kutyam jelenleteben sokszor levakarhatatlan egy resze az embereknek. Van elettarsam is. Akkor is lesz. Szeretek noiesen oltozkodni, flortolni (az aktualis elettarsammal, ha van ), tarsasagba jarni es sportolni. Ilyesmin sose aggodok, h egyedul maradok!
Itt gyakorin is ossze tudsz hozni programot, ha unatkozol! Jelentkezo mindig van!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!