Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lennétek olyannal aki nem tetszik nektek, mert előtte sosem volt senkitek/semmilyen kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Őszinte véleményekre lennék kíváncsi! Akinek van tapasztalata, írjon!2015. ápr. 7. 19:35
1/10 anonim válasza:
Nem lennék, a másik felet is becsapom és magamat is. Ilyen kapcsolatban nem érezném jól magam, akkor inkább maradok egyedül és várok a megfelelőre.
2/10 anonim válasza:
fiú/ lány vagy? hány éves?
az illető hány éves?
3/10 anonim válasza:
Nem! Annak mi értelme lenne?
Ha hozzád érne, meg elhánynád magad?
Ezeket a nőket k....nak hívják.
Inkább akkor ne legyen senkim, vagy várnék a megfelelőre x ideig. Nehogy már beérd akárkivel!
4/10 anonim válasza:
Igen, mert engem jobban érdekelnek a személy belső tulajdonságai mint az, hogy épp ő volt-e a "2014-es Miss University" győztese. Tehát 1-2 jó belső tulajdonság tudja kompenzálni azt, ha valaki nem egy szépség.
5/10 anonim válasza:
Nem. Aki egy kicsit sem tetszik, azzal nem járnék, pedig 24 éve magányos vagyok. F
6/10 anonim válasza:
Mikor osszejottem a baratommal 3 eve, nem tetszett a kulseje, de a belseje annal inkabb. Most meg mar kulsore is tetszik :)
19l
7/10 anonim válasza:
A barátom egy ideig egyáltalán nem fogott meg külsőre, csak a természete miatt randiztam vele újra és újra.
Közben beleszerettem, és már több, mint két éve vagyunk együtt.
8/10 anonim válasza:
Szerintem ne tedd. Ha nem szereted ne jarj vele mert nagyon meg fogod utalni egy ido utan. Es jon az h megtetszik valaki mas es ba nagyon jo lelku vagy nem akarod osszetorni a baratod szivet vagyis nincs szived szakitani. Valamit jegyezz meg: ne legyel eggyutt olyannal akit nem szeretsz barmennyire is akarsz jarni va,akivel. Az ilyen dolgokat nm lehet eroltetni. Ha szeretnel meg ilyen tanacsokat vagy egy baratnot irj privatba
9/10 Csabeszmester válasza:
Anno 18 évesen volt egy osztálytársnőm aki a középsuli után igen erősen rámnyomult. Konkrétan megmondta hogy én kellek neki. Addig nem volt még sosem barátnőm. A probléma ott volt hogy se külsőre,se belsőre nem volt az esetem. Bevallom eljátszadoztam a gondolattal hogy "mi lett volna ha..." de aztán az idő engem igazolt. Az elmúlt 10 évben semmit se változott a csaj,hisztizett,ingyenélő,igénytelen,lusta ember maradt(csupán rondább lett),összejött egy sráccal akivel 5 évig voltak ilyen se veled se nélküled kapcsolatban. Mellette mindíg tapogatózott hogy volna-e nálam esélye ha esetleg szakítana vele a pasija! :P Anno jól döntöttem hogy nem mentem bele 18 évesen ebbe a "nem is tetszel de el kell kezdeni valakivel a párkapcsolatok sorát dologba" mert nekem is hasonló sorom lett volna mint annak a másik srácnak (ő is azért jött össze a csajjal mert x éve nem volt senkije,plussz egy faluban is laktak). Most egy 45 éves fogatlan asszonnyal él a srác Miskolc mellett! :P Én is elfogyasztottam pár barátnőt azóta de őket kívántam és szerettem is..másként nem is kezdeményeztem volna velük ismerkedést. ;)
10/10 anonim válasza:
Én nem ha tetszik valaki és én is neki akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!