Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem féltek attól, hogy egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem féltek attól, hogy egyszer megöregszetek, és nem lesz senkitek?

Figyelt kérdés

Ha valakinek nincs családja, és megöregszik, nagy valószínűséggel senkire sem számíthat majd. (Sokan persze úgy sem, hogy van családjuk, de a kérdés most nem erre vonatkozik.) Lehet persze nyugdíjból tengődni, de senki nem lesz, aki segítsen a bevásárlásban, vagy az orvoshoz menésben... Az ilyen ember élete magányos.

Nem féltek ettől?

2015. okt. 25. 19:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nem, hol van az még?
2015. okt. 25. 19:06
 2/23 anonim ***** válasza:
Nem mert van rokonunk, akinek nincs senkije már nyugdijas és van neki ezer segitsége, főleg persze a lakásáért probálják eltartani.
2015. okt. 25. 19:08
 3/23 anonim ***** válasza:
Úgysem élek sokáig, tehát nem. (Nem, nem vagyok halálos beteg, csak megérzés)
2015. okt. 25. 19:08
 4/23 Kalandálló Őzike válasza:

Nem.

A sok emlék akkor is velem lesz.

:)

2015. okt. 25. 19:09
 5/23 anonim ***** válasza:
De
2015. okt. 25. 19:10
 6/23 anonim ***** válasza:

Nem félek tőle,mert idáig is egyedül oldottam meg mindent egész életemben,szóval már megszoktam ezt.

Meg azt is,hogy egyedül vagyok,barátnőre esélyem sincsen soha,szóval ez vár rám,de nem érdekel.

Félni nem félek ilyesmitől,akkor is meg fogom oldani magamnak a dolgokat,és kész.

24/F

2015. okt. 25. 19:11
 7/23 anonim ***** válasza:
Eddig is egyedül voltam, jövőben sem fog változni.
2015. okt. 25. 19:12
 8/23 Interferencia ***** válasza:
Már megtörtént.
2015. okt. 25. 19:13
 9/23 anonim ***** válasza:

Majd lesz macskám. És addigra talán családom is, gyerekek, unokák, ilyesmi. Meg öreg koromra valami belvárosi helyre költözök, ahol közel van minden, amire szükségem van, így azt a 2 sarkot, amit még a kis járókeretemmel be tudok járni, azt még önellátóan meg tudom tenni. Plusz idős rokonaimat, ismerőseimet elnézve, mindig találnak valakit, aki vagy pénzért, vagy szívességből, de segít nekik elmenni ide-oda, bevásárolni, satöbbi. Ne tekints az idős emberekre magatehetetlen lényekként, megdöbbentően virgonc némelyik 80-90 éves ember.

Én attól sokkal jobban félek, hogy a párom elhal mellőlem. Miután 60-70-80 évet leélsz valaki mellett, hogy ő az életed társa, szerintem annál nagyobb sokk nincs, hogy ő hirtelen megszűnik létezni. Azon már a világ legcukibb macskája sem tud segíteni. Szerintem nem véletlen, hogy az idős házaspárok elég gyakran egymás után halnak, még ha az öregkori problémákat leszámítva teljesen egészségesek is.

2015. okt. 25. 19:14
 10/23 anonim ***** válasza:
De.
2015. okt. 25. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!