Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kísérelnétek meg öngyilkosságot, ha elhagyna a párotok és nem lenne utána senkitek? 22/L
22 évesen még szó szerint bármit kezdhetsz az életeddel, te mégis eldobnád.
Egyébként ezt nevezik segélykiáltásnak, és majd lesz majd bőven aki megvigasztal, aki pátyol. Tőlem inkább csak egy hasznos tanácsot kapsz. Tanulj meg saját talpon állva, független emberként is létezni, célt és önértékelést találni. Nem egészséges, ha csak és kizárólag másokra támaszkodva bírsz létezni, ha nincs saját életed. A legromantikusabb, legteljesebb párkapcsolatban is kell önállóság, másként örökre a párod kedvének és hozzáállásának leszel kiszolgáltatva, ha pedig elhagy vagy történik veletek valami, összeroppansz. Szerethetsz úgy is, hogy a világ attól még rajta kívül is létezik.
szia!
mi is most szakítottunk, én 24éves nő vagyok.
nekem sem voltak barátaim, de a munkahelyemen elkezdtem ismerkedni, barátkozni.
ajánlom neked is!
tudom mit érzel. rohad szar... de csak 22 vagy, és sok férfi van :)
"mert rettentően fog és nincs senki, akihez fordulhatnék."
Barátnőid nincsenek ?
Fiúbarátok ?
Testvéred ?
érdekes, hogy egy tanácsra sem tudod azt írni, hogy "köszönöm"
de elvárod.
közben meg meg sem akarod őket fogadni..mintha magad ellen beszélnél. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!