Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kísérelnétek meg öngyilkoss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kísérelnétek meg öngyilkosságot, ha elhagyna a párotok és nem lenne utána senkitek? 22/L

Figyelt kérdés
Ebben a helyzetben vagyok, nagyon szeretem a párom, de ő már nem szeret igazán, mással vágyik szexkapcsolatra, én meg úgy érzem bele rokkanok lelkileg, nincsenek barátaim, mert az élet valahogy így jött össze, rokonok sem, a családom sokszor leszar...
2015. jún. 23. 09:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem tennék ilyet, régen voltak ilyesfajta ambícióim, de túlléptem rajtuk. Egyszerűen egy ember se éri meg, hogy öngyilkos legyél, nem foszt meg magad a későbbi boldogságtól, és a hátralevő éveidtől csak mert egy valaki már nem szeretet téged.
2015. jún. 23. 09:23
 2/24 anonim ***** válasza:
Ezt azonnal felejtsd el! Csak egy életed van! Biztos nagyon nehéz most, de eszedbe ne jusson.
2015. jún. 23. 09:24
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, ha fájna, mert rettentően fog és nincs senki, akihez fordulhatnék.
2015. jún. 23. 09:27
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen még szó szerint bármit kezdhetsz az életeddel, te mégis eldobnád.

Egyébként ezt nevezik segélykiáltásnak, és majd lesz majd bőven aki megvigasztal, aki pátyol. Tőlem inkább csak egy hasznos tanácsot kapsz. Tanulj meg saját talpon állva, független emberként is létezni, célt és önértékelést találni. Nem egészséges, ha csak és kizárólag másokra támaszkodva bírsz létezni, ha nincs saját életed. A legromantikusabb, legteljesebb párkapcsolatban is kell önállóság, másként örökre a párod kedvének és hozzáállásának leszel kiszolgáltatva, ha pedig elhagy vagy történik veletek valami, összeroppansz. Szerethetsz úgy is, hogy a világ attól még rajta kívül is létezik.

2015. jún. 23. 09:28
 5/24 anonim ***** válasza:

szia!

mi is most szakítottunk, én 24éves nő vagyok.

nekem sem voltak barátaim, de a munkahelyemen elkezdtem ismerkedni, barátkozni.

ajánlom neked is!

tudom mit érzel. rohad szar... de csak 22 vagy, és sok férfi van :)

2015. jún. 23. 09:31
 6/24 anonim ***** válasza:

"mert rettentően fog és nincs senki, akihez fordulhatnék."

Barátnőid nincsenek ?

Fiúbarátok ?

Testvéred ?

2015. jún. 23. 09:31
 7/24 A kérdező kommentje:
Régebben voltak, most már nincsenek.
2015. jún. 23. 09:35
 8/24 anonim ***** válasza:
Sajnálom ha így van, azért ne ad fel egy ember miatt, értem én, hogy most őt szereted de ez idővel változni fog, tűz ki valami célt ami leköt, ne tengődj a mindennapokban, mert az fog vezetni a depresszióhoz.
2015. jún. 23. 09:37
 9/24 anonim ***** válasza:
Ne legyél hülye! Nem kell öngyilkosság neked.
2015. jún. 23. 09:44
 10/24 anonim ***** válasza:
55%

érdekes, hogy egy tanácsra sem tudod azt írni, hogy "köszönöm"

de elvárod.

közben meg meg sem akarod őket fogadni..mintha magad ellen beszélnél. :/

2015. jún. 23. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!